GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[O σωστός τρόπος για να πλένετε το μαγιό σας]

Το καλοκαίρι παρόλο τα «σκαμπανεβάσματα» είναι ακόμη εδώ, και οι περισσότεροι έχουμε ήδη ξεκινήσει τις βουτιές μας στην πισίνα ή τη θά...


Το καλοκαίρι παρόλο τα «σκαμπανεβάσματα» είναι ακόμη εδώ, και οι περισσότεροι έχουμε ήδη ξεκινήσει τις βουτιές μας στην πισίνα ή τη θάλασσα φορώντας το αγαπημένο μας μαγιό.
Ωστόσο, αυτό που ενδεχομένως δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι πως το μαγιό πρέπει να πλένεται σωστά, προκειμένου να το διατηρήσετε σαν καινούργιο για περισσότερο καιρό, αλλά και για να μην γίνει επικίνδυνο για την υγεία εκείνου που το φοράει.

Δείτε, λοιπόν, παρακάτω ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να πλύνετε το μαγιό:
Αφού λοιπόν γυρίσετε από την παραλία ή την πισίνα βάλτε το για περίπου 30 λεπτά μέσα σε κρύο νερό. Κάνοντας αυτό, απομακρύνετε το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας αλλά και υπολείμματα αντηλιακού.

Ανά 3-4 φορές που το χρησιμοποιείτε βάλτε μικρή ποσότητα ήπιου υγρού απορρυπαντικού, καλύτερα όχι σκόνη, και τρίψτε καλά.

​Αποφύγετε να το κρεμάσετε για να στεγνώσει όπως κάνετε με τα άλλα ρούχα και προτιμήσετε μία επίπεδη επιφάνεια ώστε να μην ξεχειλώσει.

​Ακόμα καλύτερα αν δεν εκτίθεται άμεσα στον ήλιο διότι οι ακτίνες του μπορούν να καταστρέψουν το ύφασμά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια