GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



["Μάγκας" Δήμαρχος Τσέπελης! Όλοι με μάσκα κι αυτός...χωρίς μάσκα, πήρε τις μάσκες ! Έλα Χαρδαλιά να τον θαυμάσεις!]

Παράδειγμα προς ...μίμηση για μια ακόμη φορά ο Τσέπελης! Στα παλιά τοιυ υποδήματα τα νέα μέτρα και οι Νόμοι!


Παράδειγμα προς ...μίμηση για μια ακόμη φορά ο Τσέπελης! Στα παλιά τοιυ υποδήματα τα νέα μέτρα και οι Νόμοι!

Δεν ξέρω αν η θητεία του Χαρδαλιά στο ΠΑΣΟΚ τέτοια κόλπα τούμαθε -γιατί απο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό κατέβηκε και τώρα...διαπρέπει όπως και πολλοί άλλοι, ο άξιος "μαθητής" του (:) όμως στη Ξάνθη, εξακολουθεί να εμπαίζει τη νοημοσύνη μας. Έτσι ενώ έχει επιβληθεί αναγκαστικά μάσκα σε όλους, ο Δήμαρχος Τσέπελης σε μια ακόμη επίδειξη εξουσίας οτι γράφει το Νόμο στα υποδήματά του (σ.σ. Και τα μέτρα τοιυ Υπουργού Υγείας...), υποδέχτηκε τις μάσκες δωρεά του Χαλιορή....ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ! Δίνοντας το...καλό παράδειγμα καθώς φαίνεται και παρανομώνοντας πρώτος και καλύτερος ο ίδιος!

Δείτε την φωτογραφία που μας έστειλε ο ίδιος ο Δήμος Ξάνθης και διαβάστε παράλληλα και το δελτίο τύπου:

3.500 μάσκες δώρισε σήμερα το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» και ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης, μέσω του Δήμου Ξάνθης, στους καθηγητές και τους επιτηρητές των Πανελλήνιων εξετάσεων που ξεκινούν την Δευτέρα.

Οι μάσκες παραδόθηκαν στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης Γιώργο Παπαθανασίου με την παρουσία της Πρόεδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμητρας Κοτσάκη ώστε να χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται από τα Πλαστικά Θράκης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική χειρονομία το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» και τον Όμιλο Πλαστικά Θράκης που βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην κοινωνία της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, δίνοντας στην πράξη ισχυρά μηνύματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης. Όλοι μας στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών μας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 και είμαστε εδώ να προσφέρουμε ό,τι απαιτείται για την υποδειγματική εξέλιξη της διαδικασίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια