GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Αυτό είναι το παλικάρι απο τον Κένταυρο Ξάνθης που έχασε τζάμπα τη ζωή του, στο εργοτάξιο της ΑΚΤΩΡ για τον κάθετο άξονα προς Βουλγαρία. Κρίμα...]

Αυτός είναι ο άτυχος 47χρονος Γκιριτλί Τζιχάτ από το χωριό Κένταυρο Ξάνθης (Δήμος Μύκης), που έχασε άδικα τη ζωή του στο εργοτάξιο της ε...

Αυτός είναι ο άτυχος 47χρονος Γκιριτλί Τζιχάτ από το χωριό Κένταυρο Ξάνθης (Δήμος Μύκης), που έχασε άδικα τη ζωή του στο εργοτάξιο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ για τον κάθετο άξονα προς Βουλγαρία, όταν τον καταπλάκωσε το καλούπι με μπετόν που βλέπετε στην φωτογραφία.

O Γκιριτλί Τζιχάτ κατοικούσε στα Κιμμέρια κι είναι πατέρας δυο παιδιών.
ΟΡΦΑΝΕΨΕ μια ολόκληρη οικογένεια!

Άλλοι δυο συνάδεοφλοί του επίσης τραυματίστηκαν στον ίδιο εργασιακό χώρο, με τον έναν εξ’ αυτόν να νοσηλεύεται σήμερα στη Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας σαν "Μαχητής" στην οικογένειά του για το παλικάρι που έφυγε και ζητούμε την παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ των μεγαλοεργολάβων, διότι είναι ο δεύτερος νεκρός στο συγκεκριμένο εργοτάξιο, αφού στις 20 Ιανουαρίου 2020 έχασε εκεί τη ζωή του κι ένας 23χρονος από τις Σέρρες. Όχι άλλοι νεκροί εργάτες επειδή τα αφεντικά της εταιρείας δεν είχαν πάρει μέτρα ασφαλείας. Φτάνει πιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια