GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Αντικείμενα μέσα το σπίτι που πρέπει να καθαρίζεις καθημερινά και δεν το κάνεις]

Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρείς καθημερινά και έξω από το σπίτι και μέσα σε αυτό. Η καθαριότητα, χωρίς ...


Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρείς καθημερινά και έξω από το σπίτι και μέσα σε αυτό. Η καθαριότητα, χωρίς υπερβολές, είναι απαραίτητη για την υγεία μας ειδικά την περίοδο που υπάρχει κάποια έξαρση γρίπης ή ιού.
Ωστόσο υπάρχουν αντικείμενα μέσα στο σπίτι τα οποία αν και πρέπει να καθαρίζουμε καθημερινά οι περισσότεροι δεν το κάνουμε. Βάλτα, λοιπόν, στο πρόγραμμα και δίνε μεγαλύτερη προσοχή στην καθαριότητά τους. Δες κάποια από αυτά…

Χερούλια
Τα χερούλια είναι από τα αντικείμενα του σπιτιού που πρέπει να καθαρίζουμε κάθε μέρα γιατί τα πιάνουμε κάθε μέρα ειδικά όταν επιστρέφουμε απ’ έξω. Και επειδή μπορεί κάποια στιγμή να ξεχάσεις να σαπουνίσεις τα χέρια σου, τουλάχιστον μην ξεχνάς να καθαρίζεις χερούλια και πόμολα.

Διακόπτες και πρίζες
Το ίδιο ισχύει με τους διακόπτες και τις διάφορες πρίζες του σπιτιού. Αναλογήσου πόσες φορές πατάς τους διακόπτες καθημερινά ακόμη και όταν τα χέρια σου δεν είναι απολύτως καθαρά. Γι’ αυτό καλό θα είναι κάθε βράδυ να τα καθαρίζεις επιμελώς.

Καζανάκι
Σου είχε περάσει από το μυαλό ή το καθάριζες μόνο όταν καθάριζες το μπάνιο. Αδιαμφισβήτητα είναι ένα αντικείμενο που πρέπει να καθαρίζεται τακτικά και βασικά καθημερινά. Με λίγο οινόπνευμα, με αντισηπτικό υγρό, με μαντηλάκι, με ό,τι τέλος πάντων θες αρκεί να το καθαρίζεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια