GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Το παζάρι απο την ερχόμενο Σάββατο θα πρέπει να γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΟ! Με ευθύνη των πολιτών-καταναλωτών πλέον! Είνια πιο δίκαιο.]

Ο καλύτερος ΜΑΡΤΥΡΑΣ οτι ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ "κλείνει" τα μάτια στις ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ καταπατήσεις στο πράσινο και το ΠΑΡΚΟ της "...


Ο καλύτερος ΜΑΡΤΥΡΑΣ οτι ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ "κλείνει" τα μάτια στις ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ καταπατήσεις στο πράσινο και το ΠΑΡΚΟ της "παραλίας", είναι ο....Αντιδήμαρχος Δήμου Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης!!! Κραυγάζοντας μάλιστα στο συνεργείο μας οτι το...πάρκο έχει δροσιά!!! Υποκλινόμασε! Υπεράνω όλων (και των Εισαγγελέων...) ο Φανουράκης!

Πολλά γράφτηκαν, πολλά ακούστηκαν, πολλά σχολιάστηκαν και για το σημερινό παζάρι (ή μάλλον παζάρια..) στη πόλη της Ξάνθης.

Εμείς ευθύς εξ’ αρχής ξεκαθαρίσαμε ρόλους και δηλώσαμε….»αναρμόδιοι» να κρίνουμε αν τελικά τηρήθηκε η απόσταση των 10 μέτρων ή δεν τηρήθηκε, αν υπήρχαν ελεγκτικά όργανα ή δεν υπήρχαν…

Πήγαμε λοιπόν στο παζάρι και κάναμε ρεπορτάζ υπό την «παρακολούθηση» μάλιστα και του….Φανουράκη που ακόμη δεν αντιληφθήκαμε η εκεί παρουσία του τι λόγο είχε…αφού ενδεχομένως να πήγε και να ψωνίσει φρούτα ή μπλουζάκια...

Από το ρεπορτάζ που κάναμε ωστοόσο, διαπιστώσαμε τα εξής:
1.Η κίνηση στα παζάρια ήταν δυστυχώς πολύ πεσμένη σε σχέση με παλιότερα. Οι περισσότεροι μικροπωλητές, βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση.

2.Συνωστισμός ή όχι; Θα το διαπιστώσετε εσείς οι ίδιοι από τις φωτογραφίες του ρεπορτάζ. Θάταν πάντως προτιμότερο οι αρμόδιοι να μην μιλάνε για 10 και 5 μέτρα, αφού ούτως ή άλλως δεν τηρήθηκαν και δεν τηρούνται κι αυτό συμβαίνει και σε όλα τα παζάρια της χώρας. 

Ενώ στο παζάρι της Ξάνθης πολλοί απο τους καταναλωτές κυκλοφορούσαν με ΜΑΣΚΕΣ!
3.Το ότι σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου δεν υπήρξε ούτε ένα κρούσμα στη πόλη αλλά και σε όλη τη Θράκη, είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Σιγά σιγά αλλά σταθερά, ΝΙΚΑΜΕ τον κορωνοϊό. Θα ήταν έγκλημα όμως να τον επαναφέρουν.

4.Οι μικροπωλητές μιλώντας στο ΝEXT tv (σ.σ Βγάλαμε αυτούσιες όλες τις δηλώσεις τους), διαμαρτύρονται έντονα για την ανάρτηση κάποιας κυρίας Σταρούλας Βιάχου η οποία υποστηρίζει τα...μαγαζιά και κατηγορεί τους μικροπωλητές για τα μέτρα και τον...συνωστισμό!



Την συγκεκριμένη κυρία δεν την γνωρίζω, ωστόσο εμείς κάναμε ρεπορτάζ και στα μαγαζιά της "παραλίας" και διαπιστώσαμε ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ καταπατήσεις του πάρκου και του πράσινου και μάλιστα υπό το βλέμμα του αρμόδιοι Αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη!!! Δηλαδή ο Δήμος Ξάνθης ΓΝΩΡΙΖΕΙ τις παρανομίες των μαγαζιών με τα τραπεζοκαθίσματα μέσα στο πάρκο και στο πράσινο και τα ΚΑΛΥΠΤΕΙ!!! (Τρανή απόδειξη οι παραπάνω φωτογρφίες...)

5.Κατά την ταπεινή άποψή μας. Ο Νόμος πρέπει να τηρείται ή για όλους ή δεν πρέπει να τηρείται για κανέναν. Το πάρκο και το πράσινο στη «παραλία» ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ καταλαμβάνονται από τραπεζοκαθίσματα, δεν είναι δυνατόν αλλού να υπάρξει αυστηρότητα και αλλού πλήρη κάλυψη!! .


6.Την ευθύνη κάλυψης των επιχειρηματιών την έχουν το Τμήμα Αδειοδοτήσεων του Δήμου Ξάνθης (Βασιλούδη), ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Ζερενίδης, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και φυσικά οι Εισαγγελείς της Ξάνθης.

7.Κι όσο για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξάνθης; Η δική τους ανικανότητα και «φλυαρία», είναι αυτές που συντηρούν ακόμη το "πανικόβλητο" σύστημα Τσέπελη… Αν δεν σπάσεις όμως τα αυγά... ομελέτα δεν γίνεται!

8.Και στο ρεζουμέ. Απο την ώρα που τα κρούσματα πλέον είναι σχεδόν μηδενικά...
Το παζάρι του επόμενου Σαββάτου να είναι ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ όπως παλιά και την ευθύνη να αναλάβουν οι ίδιοι οι πολίτες-καταναλωτές, τηρώντας τα μέτρα και τους κανόνες ασφαλείας. Θα είναι πιο ειλικρινές αλλά και πιο χρήσιμο για όλους….


Η εικόνα πάντως στο "παζάρι" σε σχέση με την "εικόνα" που παρουσίαζε για παράδειγμα η λεγόμενη "παραλία" βραδινές ώρες...αναμφισβήτητα ήταν πολύ καλύτερη! Εκτός οι "συνωστισμοί" είναι το κατά πως...μας...."βολεύουν" καλύτερα!!!

Π. Π.



Δεν υπάρχουν σχόλια