GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Επίθεση Μανώλη Ταπατζά κατά Μέτιου, "αναμένουμε" σκληρή αγωνιστική απάντηση απο ...Αντώνη Πασχάλη!]

Η Ροδόπη πουθενά λέει ο Μανώλης Ταπατζάς καταγγέλλοντας τον Πεεριφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, λες και η Ξάνθη είναι...κάπου!!!


Η Ροδόπη πουθενά λέει ο Μανώλης Ταπατζάς καταγγέλλοντας τον Πεεριφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, λες και η Ξάνθη είναι...κάπου!!!

Δριμύ κατηγορώ προς τη διοίκηση της ΠΑΜΘ, αλλά και ύστατη κλήση ευθύνης και συνεννόησης, απευθύνει με ανακοίνωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης της Περιφερειακής Σύνθεσης, Μανώλης Ταπατζάς μέσα απο την εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ Κομοτηνής, δίνοντας ευθύς εξαρχής τον τόνο: «Δυστυχώς πίσω από τις εξελίξεις για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Εμείς ωστόσο είμαστε αισιόδξοι οτι "ο ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Αντώνης Πασχάλης, αναμένεται να δώσει σκληρή..."απάντηση" στον κύριο Μανώλη Ταπατζά, προκειμένου να αναδείξει και τον δικό του προσωπικό ρόλο στην περιοχή...

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΠΑΤΖΑΣ
Ο κος Ταπατζάς ανακαλεί τα εξής: «Ήταν αρχές Απριλίου όταν ρωτούσα επίμονα τόσο τον Περιφερειάρχη όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης γιατί δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, γιατί δεν αποφασίζουν τη σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ Ροδόπης» και φέρνει ξανά στο προσκήνιο την πρότασή του: «Επιμένω για πολλοστή φορά, στην σύγκληση του ΣΟΠΠ για να προλάβουμε καταστάσεις δυσάρεστες, όπως αυτές που βιώνει η Ξάνθη. Ας μας γίνει μάθημα πριν να είναι αργά. Επιτέλους πρέπει, αργήσαμε τρεις ολόκληρους μήνες».
Ο περιφερειακός σύμβουλος επεσήμανε, επίσης, ότι η Περιφερειακή Σύνθεση ζήτησε μέτρα στήριξης από την ΠΑΜΘ μέσω ΕΣΠΑ εδώ και δύο μήνες. Τότε, σύμφωνα με τον κο Ταπατζά «είπαν αυτά δεν γίνονται» αλλά «προχθές ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια ΑΜΘ ότι τελικά γίνεται και θα μας πουν λεπτομέρειες σύντομα!».

«Η Ροδόπη πουθενά»
Στη μεγάλη εικόνα, ο κος Ταπατζάς βλέπει αδράνεια της Π.Ε. Ροδόπης να παράξει ή να διεκδικήσει μεγάλα έργα για τους πολίτες. «Η κυβέρνηση ανακοίνωσε 40 μεγάλα έργα, προϋπολογισμού 6 δισεκατομμυρίων ευρώ, που θα δώσουν πνοή στην εξασθενημένη οικονομία. Η Ροδόπη δεν υπάρχει πουθενά! Η κυβέρνηση καλώς έπραξε. Το σφάλμα είναι στην Περιφέρεια, η οποία δεν διεκδικεί. Πήρε ένα έργο στον Έβρο και από εκεί και πέρα το απόλυτο μηδέν!».
Τέλος, ο κος Ταπατζάς καλεί τους πολίτες της ΠΕ Ροδόπης να μετρήσουν τα εργοτάξια δημόσιων έργων στο νομό και να αναλογιστούν: «πότε είδατε λιγότερα;».

"Χρόνος" Κομοτηνής.
(Σ.Σ. Η Ροδόπη πουθενά λες και είναι κάπου η....Ξάνθη! Μας δουλεύεις κι εσύ κύριε Ταπατζά!


Δεν υπάρχουν σχόλια