GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Με απόλυτη επιτυχία διενεργήθηκαν οι εξετάσεις των νέων Συνοριακών Φυλάκων στην Αλεξανδρούπολη]

Με απόλυτη επιτυχία διενεργήθηκαν οι εξετάσεις των νέων Συνοριακών Φυλάκων στην Αλεξανδρούπολη. Από τις 13.06.2020 έως τις 23.06.2020 ...


Με απόλυτη επιτυχία διενεργήθηκαν οι εξετάσεις των νέων Συνοριακών Φυλάκων στην Αλεξανδρούπολη. Από τις 13.06.2020 έως τις 23.06.2020 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα των υγειονομικών επιτροπών οι 400 επιτυχόντες και οι 200 επιλαχόντες νέοι συνοριακοί φυλακές πέρασαν τις απαραίτητες εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια, καθώς ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είχε φροντίσει να εξασφαλίσει όλους τους οργανωμένους χώρους τόσο των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου που φιλοξενούσε τις ψυχοτεχνικές και υγειονομικές εξετάσεις όσο και το δημοτικό στάδιο “Φώτης Κοσμάς”.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης για τη συνεργασία και συγχαίρουμε τους αξιωματικούς και τα στελέχη της για την άψογη διεξαγωγή των εξετάσεων, δείγμα της άρτιας εκπαίδευσης και των ικανοτήτων τους.

Με τη διενέργεια των εξετάσεων για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δήμου Αλεξανδρούπολης προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., οι οικογένειες των υποψηφίων απέφυγαν τεράστια έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία αυτών κατάγονται από την περιοχή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια