GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ]

Είπαμε ότι ανεκτή είναι η άγνοια, ακόμη και η αμορφωσιά, όχι όμως το ψέμα που συνεχίζεται δυστυχώς με απύθμενο θράσος και υποκρισία…!


Είπαμε ότι ανεκτή είναι η άγνοια, ακόμη και η αμορφωσιά, όχι όμως το ψέμα που συνεχίζεται δυστυχώς με απύθμενο θράσος και υποκρισία…!

Ο λόγος για το Δήμαρχο Τσέπελη ο οποίος ενώ απαξίωσε ακόμη και στο να καλέσει τον Ιατρικό σύλλογο Ξάνθης και τον Πρόεδρό του Τάσο Καραδέδο στην κρίσιμη συνάντηση με τον Χαρδαλιά για το Δροσερό, φοβούμενος ότι η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού θα χρεωθεί και στο Δήμο των Φανουράκηδων που πετούσε τις… «μάσκες»στο Δροσερό, τι δήλωσε έκανε λέτε;

-Ότι αυτός… ζήτησε να γίνουν μαζικά τεστ στο Δήμο Ξάνθης για τον Covid-19!!! Αυτό δηλαδή που ο Ιατρικός σύλλογος Ξάνθης ζητούσε ευθύς εξ’ αρχής που ξεκίνησαν οι Καραντίνες στο Νομό Ξάνθης και τρανό παράδειγμα είναι και οι δηλώσεις του Τάσου Καραδέδου στην «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv με εικόνα και ήχο εδώ και 2-3 μήνες, ενώ στη σύσκεψη της Πρωτομαγιάς με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο τέθηκε επί τάπητος από το σύνολο των Προέδρων των Ιατρικών συλλόγων της Περιφέρειας!

Να προκαλεί και να εμπαίζει τη νοημοσύνη αυτών που δεν ξέρουν ο κύριος Τσέπελης….να προκαλεί όμως την νοημοσύνη αυτών που γνωρίζουν το θέμα; Να συγχωρήσουμε την «αγραμματοσύνη» του, όχι όμως και το ΨΕΜΑ του!


Δεν υπάρχουν σχόλια