GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΟΙ ΕΧΙΝΙΩΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ «ΜΟΙΡΑΣ» ΤΟΥΣ!]

«ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΤΕΛΗ ΡΙΤΒΑΝ!

«ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΤΕΛΗ ΡΙΤΒΑΝ!

Καλή η έπαρση καλοί κι οι «τσαμπουκάδες», οι Πομάκοι κάτοικοι του Οικισμού Εχίνου όμως θα πρέπει να αντιληφθούν ότι με τον κορωνοϊό μαγκιές δεν περνάνε κι όταν δεν πειθαρχήσουν κι αν δεν σοβαρευτούν ώστε να τεθούν υπό έλεγχο τα συνεχή κρούσματα στην ορεινή περιοχή, δεν γίνεται…!
Κανείς δεν μπορεί φυσικά να υποκαθιστά την Υγειονομική Επιτροπή και πόσο μάλλον οι Δήμαρχοι και οι πολιτικοί και καλά είναι τα λόγια περί στοχοποίησης και η προσπάθεια «καπηλείας» του προβλήματος, οι κάτοικοι όμως πρέπει να πειθαρχήσουν κι όχι να αναζητούν… «παραδρόμους» για να πάνε στα γειτονικά χωριά ή να κατέβουν στη πόλη, αφού με τον τρόπο αυτό το μόνο που κατορθώνουν είναι να «διασπείρουν» τον ιό… και να συνεχίζεται η αυστηρή καραντίνα στο χωριό τους.

Και φυσικά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την όλη κατάσταση στον οικισμό του Εχίνου και στο Δήμο, την φέρνει προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν Χουσεϊν…

Με φωτογραφίες στο fb και… μακαρόνια δεν διοικείται ένας Δήμος.
(σ.σ. Βέβαια με όποιον δάσκαλο καθίσει κανείς, τέτοια γράμματα θα μάθει… και τα κολλητιλίκια του Ντελή με τον Τσέπελη εκεί οδηγούν. Στις κατ’ οίκον καραντίνες!).


Δεν υπάρχουν σχόλια