GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[«ΦΙΔΙΑ» ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ! ΠΑΝΟ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ]

Ποτέ μα ποτέ, δεν ήταν τόσο άθλια η εικόνα στην αυλή του πρώην Ορφανοτροφείου Ξάνθης όπου μάλιστα η ΦΕΞ, επί Προεδρίας Τάσου Θεοδωρίδη, ...


Ποτέ μα ποτέ, δεν ήταν τόσο άθλια η εικόνα στην αυλή του πρώην Ορφανοτροφείου Ξάνθης όπου μάλιστα η ΦΕΞ, επί Προεδρίας Τάσου Θεοδωρίδη, είχε διοργανώσει μέχρι και live συναυλία… Η αυλή είναι γεμάτη από χόρτα όπου μάλιστα έχουν κάνει και την εμφάνισή τους και… φιδάκια όπως λένε οι πληροφορίες μου, αφού σχεδόν καθημερινά περνάω από εκεί.
Μάλιστα μετά από καταγγελίες που είχα από γείτονες, μέχρι που πέρασα χθες το πρωϊ από την αυλή και αυτό που αντίκρισα ήταν πράγματι απίστευτο καθώς ο νέος Πρόεδρος Πάνος Αμβροσιάδης ασχολείται καθώς φαίνεται μόνο με το να διοργανώνει μαϊμού… γάμους του Δημάρχου Τσέπελη ή να πηγαίνει… κουκλάκια για τα γενέθλια της Προέδρου της Δημοκρατίας και ειλικρινά απορώ πως δεν έχει κάνει για την υφιστάμενη κατάσταση.

Δηλαδή είναι τόσο δύσκολα να καλέσει την υπηρεσία πρασίνου ή καθαριότητας προκειμένου να καθαρίσει την αυλή και να κόψει τα χόρτα; Του αρέσει η εικόνα που βλέπει εκεί καθημερινά;
Περιμένουμε λοιπόν από τον Πάνο Αμβροσιάδη εκτός από τις φωτογραφίες και τα like στο fb να κάνει και κάτι ουσιαστικό… Κι όχι να εισπράττει μόνο την αντιμισθία του!

(σ.σ. Κι αν δεν μπορεί μόνος, ας φωνάξει τον πρώην Πρόεδρο Τάσο Θεοδωρίδη να δώσει τις λύσεις… και προσοχή τα φιδάκια και τα «φίδια» κύριε Αμβροσιάδη).


Δεν υπάρχουν σχόλια