GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Κινητικότητα στα ελληνοτουρκικά σύνορα – Αυξημένη ετοιμότητα και ψυχραιμία]

Ψυχραιμία συνιστούν αυτοί που ξέρουν καθώς από το απόγευμα της Τετάρτης το διαδίκτυο κατακλύζεται από πηχιαίους τίτλους που υποδηλώνου...


Ψυχραιμία συνιστούν αυτοί που ξέρουν καθώς από το απόγευμα της Τετάρτης το διαδίκτυο κατακλύζεται από πηχιαίους τίτλους που υποδηλώνουν ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει στον Έβρο, και ήδη τα σενάρια περί αναβίωσης της κρίσης των Καστανεών κερδίζουν πολύ έδαφος.

Ούτε κόκκινος, ούτε πράσινος, ούτε κανενός άλλου χρώματος συναγερμός έχει σημάνει στον Έβρο και αυτό που συμβαίνει είναι ότι Αστυνομικοί και Στρατιωτικοί ενημερώθηκαν οτι πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα γιατί μπορεί να κληθούν σε υπηρεσία σε ανύποπτο χρόνο.

Και όλα αυτά γιατί παρατηρείται μία κινητικότητα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και εκτιμάται ότι η Τουρκία ετοιμάζεται να ωθήσει πρόσφυγες και μετανάστες να παραβιάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στην Ελλάδα. Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα τουλάχιστον δεν έχει καταγραφεί καμία απόπειρα παραβίασης των συνόρων.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο οι απόπειρες να γίνουν τις επόμενες ημέρες. Πάντως οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η κινητικότητα καταγράφεται κυρίως στο νότιο τμήμα του Έβρου.

Εν αναμονή των (όποιων) εξελίξεων η προτροπή για ψυχραιμία παραμένει.


Δεν υπάρχουν σχόλια