GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στη Ξάνθη, Τσέπελης και Ζερενίδης αποφάσισαν παζάρι μόνο με...παραγωγούς!]

Θαυμάστε αυτό το "δίδυμο"! Τσέπελης και Ζερενίδης! Αυτοί μας "οδήγησαν" εδώ που φτάσαμε!!! Μόστρα, "φιγούρα&...


Θαυμάστε αυτό το "δίδυμο"! Τσέπελης και Ζερενίδης! Αυτοί μας "οδήγησαν" εδώ που φτάσαμε!!! Μόστρα, "φιγούρα" και φωτογραφίες! Και η Ξάνθη ξανά στο επίκεντρο!!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του!


Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις με τα κρούσματα κορωνοϊού στη Ξάνθη, αφού κατεπειγόντως και με δεδομένα που γνωρίζουν βέβαια μόνο οι ίδιοι, Τσέπελης και Ζερενίδης αποφάσισαν το Σάββατο 6 Ιουνίου παζάρι μόνο για τους....παραγωγούς!!!!! Και αυτό θα συμβεί μάλιστα μέχρι 30 Ιουνίου!!!!!
Σημειωτέων ότι πριν πάρουν την τελική απόφαση, Τσέπελης και Ζερενίδης για πρώτη φορά ζήτησαν την άποψη και της....αντιπολίτευσης για το παζάρι της Ξάνθης!!!! Φοβούμενοι την αντίδραση προφανώς των μικροπωλητών!!!!!

ΙΔΟΥ η κατεπείγουσα ανακοίνωση των Τσέπελη-Ζερενίδη!
Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου, ότι η Υπαίθρια Λαϊκή Αγορά του Δήμου Ξάνθης, σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 12894/05.06.2020 απόφαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης, θα λειτουργεί έως 30 Ιουνίου 2020 με την συμμετοχή μόνο πωλητών (παραγωγοί – επαγγελματίες) από το νομό Ξάνθης στα πλαίσια των μέτρων για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης
α.α.
Ιωάννης Κ. Ζερενίδης
Αντιδήμαρχος Ξάνθης

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης ζήτησε την....έκφραση γνώμης από τα άλλα μέλη της Πολιτικής Προστασίας μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ιδού η επιστολή του:
Σας παρακαλούμε να εκφράσετε τις απόψεις σας εγγράφως (άμεσα-λόγω επείγοντος) για την λειτουργεία της εβδομαδιαίας ανοιχτής λαϊκής αγοράς (παζάρι).
Πρόθεση του Δήμου Ξάνθης είναι, για προληπτικούς λόγους, μετά την εμφάνιση συνεχών κρουσμάτων των τελευταίων ημερών στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, η λαϊκή αγορά να λειτουργήσει μόνο με την συμμετοχή πωλητών (παραγωγών – επαγγελματιών) από τον νομό και αποκλεισμός των μετακινούμενων από άλλους νομούς.
Η λειτουργεία της λαϊκής αγοράς θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.23451 (ΦΕΚ 1210/τ. Β’/ 07.04.2020).
Παρακαλούμε όλα τα μέλη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασία Δήμου Ξάνθης, να απαντήσουν σ’ αυτό το e-mail το αργότερο έως τις 12:00 την Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης
α.α.
Ιωάννης Κ. Ζερενίδης
Αντιδήμαρχος Ξάνθης

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΦΦΕΤΖΗ
Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη διότι δεν μας έχετε ενημερώσει για τα δεδομένα που υπάρχουν. Δεν μας έχετε ενημερώσει τι σημαίνει μεγάλο φορτίο του ιού που αναφέρετε συνέχεια στην Ξάνθη ? Πως προκλήθηκε αυτό το μεγάλο φορτίο? τι έχει αλλάξει ξαφνικά και πήγαμε σε μαζικά τεστ? Τι ξέρετε εσείς που δεν ξέρουμε εμείς??? Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι συμφωνώ με την άποψη του Ιατρικού συλλόγου τα μέλη του οποίου πρέπει να ερωτηθούν ως οι πλέον αρμόδιοι.

Με τιμή
Κων/νος Καφφετζης
Μέλος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ξάνθης


Δεν υπάρχουν σχόλια