GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Π. Λύρατζης: Με την υγεία δεν παίζουμε. Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν]

Ξεκάθαρο μήνυμα του Πασχάλη Λύρατζη σε όλους τους υπεύθυνους που ήταν επιφορτισμένοι να κάνουν προληπτικούς ελέγχους και ενέργειες που...


Ξεκάθαρο μήνυμα του Πασχάλη Λύρατζη σε όλους τους υπεύθυνους που ήταν επιφορτισμένοι να κάνουν προληπτικούς ελέγχους και ενέργειες που θα θωράκιζαν την δημόσια υγεία στο δήμο και τον Νομό Ξάνθης και δεν το έπραξαν στα θέματα του κορωνοϊού, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τα οικονομικά οφέλη της καραντίνας στους διαχειριστές της τοπικής εξουσίας.

Σαφέστατα και οι ελεγκτικές αρχές θα πρέπει να λάβουν σοβαρά αυτήν την ανακοίνωση – καταγγελία του επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Με ανάρτηση του στο κοινωνικό δίκτυο ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης ζητά να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι που δέν έπραξαν όσα έπρπε να πράξουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Επειδή βλέπω πολλές χαρούλες από κάποιους που θα γίνουν προληπτικοί έλεγχοι στην Ξάνθη και μου θυμίζουν τις ίδιες χαρούλες όταν ήρθε ο Χαρδαλιας και μπήκαμε σε καραντίνα, έχω να σας πω τα εξής: μπορεί τα λεφτά της καραντίνας να είναι πολλά, αλλά να ξέρετε ότι την επόμενη φορά κάποιοι θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για αυτά που δεν έκαναν αλλά και για αυτά που έκαναν για να μας οδηγήσουν σ αυτήν την κατάσταση. 

Τέρμα η πλάκα με την υγείας μας, τέρμα η ανοχή σε παιχνιδάκια με τη δημόσια υγεία!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια