GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ Σύλλογος Ξάνθης: Δεν έγιναν τα χθεσινά δικαστήρια (ασφαλιστικά), έκαναν το τεστ δικαστές και υπάλληλοι.]

Μαζικό τεστ του ΕΟΔΥ για τους δικηγόρους την Παρασκευή 12 Ιουνίου, ασυμπτωματικός ο δικηγόρος που βγήκε θετικός στον Covid-19 και μπ...


Μαζικό τεστ του ΕΟΔΥ για τους δικηγόρους την Παρασκευή 12 Ιουνίου, ασυμπτωματικός ο δικηγόρος που βγήκε θετικός στον Covid-19 και μπήκε μόνος του σε καραντίνα στο σπίτι του.

Μετά την αποκάλυψη για θετικό δείγμα κορωνοϊού σε δικηγόρο (ασυμπτωματικός) της Ξάνθης (Σ.Σ. Το αποκάλυψε ο ίδιος όταν δέχτηκε SMS στο κινητό του και αμέσως ενημέρωσε το κοντινό περιβάλλον ενώ τέθηκε σε καραντίνα με την σύζυγό του στο σπίτι του) και την επικοινωνία του Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστα Μαλάκη με τον Εισαγγελέα Ξάνθης κ.Στρουμπή δεν εκδικάστηκαν τη Τρίτη 9 Ιουνίου όλες οι υποθέσεις των Ασφαλιστικών. Κάτι που πιθανότητα θα συνεχιστεί και την Πέμπτη αλλά κα την Παρασκευή.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ήδη συνεργείο του ΕΟΔΥ μετέβη χθες στα δικαστήρια και έκαναν το τεστ για τον Covid-19 o δικαστές και δικαστικοί υπάλληλοι, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή θα κάνουν υποχρεωτικά μαζικό τεστ όλοι οι δικηγόροι της Ξάνθης.Σημειώνεται οτι κλειστά παραμένουν τα γραφεία του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης.

Όπως είναι γνωστό τα αποτελέσματα βγαίνουν μετά από ένα 2ήμερο από την ημέρα που θα ληφθούν τα δείγματα οπότε και από αυτά θα εξαρτηθεί αν θα γίνουν δικαστήρια την ερχόμενη Εβδομάδα.
Σε αναμονή λοιπόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια