GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Το θράσος των (παρα)κρατικών οργανώσεων της Τουρκίας στην Ευρώπη συνεχίζεται! Νέα επίθεση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας]

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ DEB ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!


Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ DEB ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Συνεχίζει δυστυχώς η Τουρκία με τις ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ οργανώσεις της στην Ευρώπη να επιχειρεί να προκαλέσει ζήτημα απο εκεί που δεν υπάρχει, εμφανίζοντας μάλιστα το γνωστό "Τουρκικό" Κόμμα DEB ως εκπρόσωπο της ...."Τουρκικής μειονότητας", κατηγορώντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, γιατί δεν συναντήθηκε με την κυρία Τσιγδέμ Ασάφογλου κατά την επίσκεψή της στη Ξάνθη!!! (σ.σ. Δεν τους έφτανε δηλαδή που την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκαν στην είσοδο της Δημοκρατίας σύσσωμοι οι τρεις αντιδήμαρχοι του...DEB και του κυρίου Τσέπελη.


Διαβάστε αυτούσιο το δελτίο τύπου της περιβόητης ....ΕFA! (Ευρωπαϊκή Ένωση Τούρκων, ενώ η Τουρκία δεν είναι καν στην..Ευρωπαική ένωση!

Η Ελεύθερη Ευρωπαϊκή Συμμαχία (EFA) Τούρκων Ευρώπης, η οποία έχει μαζί με το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) 46 μέλη Κόμματα από διάφορες χώρες της Ευρώπης και 9 Βουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δημοσίευσε μια ανακοίνωση σχετικά με το βίντεο της Προέδρου του ΚΙΕΦ Τσιγδέμ Ασάφογλου, στο οποίο αναφέρθηκε στην επίσκεψη της Προέδου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου χωρίς καμία επαφή με την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης στην περιοχή μας και εν συνεχεία του βίντεου, σχετικά με τις αρνητικές, προσβλητικές και απειλητικές ειδήσεις και σχόλια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η EFA ζητά τον τερματισμό των απειλών κατά του μέλους μας ΚΙΕΦ.
«Μετά την δημοσίευση ενός βίντεο από την Πρόεδρο του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) Τσιγδέμ Ασάφογλου που εκφράζει τη δυσαρέσκεια και τις ανησυχίες της για καμία επαφή με τους ίδιους από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη της στην περιοχή το οποίο βίντεο οδήγησε κάποια ΜΜΕ στην δημιουργία αρνητικών και προσβλητικών ειδήσεων.

Το ΚΙΕΦ αντιπροσωπεύει την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης στην Ελλάδα. Έχουν συμμετάσχει δύο φορές στις εκλογές, βγαίνοντας ως πρώτο Κόμμα στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, όπου ζει ο μεγαλύτερος μειονοτικός πληθυσμός. Αγωνίζονται για έναν δημοκρατικό και ειρηνικό διάλογο με κρατικούς φορείς για την επίλυση των πολλαπλών αδικιών και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Αυτά τα αιτήματα για διάλογο συνεχίζονται να αγνοούνται μέχρι στιγμής όπως, αποδεικνύεται και από την έλλειψη επαφής από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας με τους ιδίους κατά την τελευταία της επίσκεψη.

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, ξεκίνησε μια εκστρατεία αρνητικών και προσβλητικών ειδήσεων σχεδόν σε 100 ΜΜΕ εναντίον του ΚΙΕΦ και της Προέδρου του, συμπεριλαμβανομένων απειλών με θάνατο και συκοφαντιών καθώς και ρατσιστικά σχόλια για την Μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

Ως Ελεύθερη Ευρωπαϊκή Συμμαχία υποστηρίζουμε το ΚΙΕΦ και τα δημοκρατικά τους αιτήματα. Είμαστε ενάντια σε κάθε είδους βίας ή κακοποίησης κατά της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης στην Ελλάδα και απαιτούμε τον τερματισμό της εκστρατείας αρνητικών και προσβλητικών ειδήσεων κατά του ΚΙΕΦ και την Πρόεδρο του.»


Δεν υπάρχουν σχόλια