GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου στην Αλεξανδρούπολης γαι την τουριστική προβολή των νησιών]

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύκτας στα πλαίσια της τουριστικής π...


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύκτας στα πλαίσια της τουριστικής προβολής των νησιών στην Βόρεια Ελλάδα θα βρίσκονται στην Aλεξανδρούπολη το Σάββατο 13.06.2020.

Κατά την επίσκεψή τους θα συναντηθούν με αιρετούς, φορείς του τουρισμού της πόλης καθώς και τουριστικούς πράκτορες. Την ίδια ημέρα και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της καμπάνιας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο ξενοδοχείο 31 Doors Hotel.

Το περιεχόμενό της φετινής καμπάνιας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με τίτλο « ΠΑΜΕ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΙΩΣ» για προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού, επιλέχθηκε να το επικοινωνήσουν αφιλοκερδώς γνωστές προσωπικότητες που έχουν διακριθεί στον χώρο των τεχνών, της τηλεόρασης , του αθλητισμού και έλκουν την καταγωγή τους από τα νησιά, μιλώντας για τον τόπο τους από καρδιάς, με λόγο βιωματικό που εστιάζει στο να μεταφέρει αυθεντικές εμπειρίες.

Ευχαριστήριο στους πρωταγωνιστές:

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης ευχαριστεί θερμά την κα. Μιμή Ντενίση, την κα. Ελευθερία Αρβανιτάκη, την κα. Ναταλία Γερμανού, τον κ. Γιώργο Αυτιά, τον κ. Στέλιο Ρόκκο και τον κ. Χριστόφορο Μερούση που εμφανίζονται στα videos της καμπάνιας καθώς δέχτηκαν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ να συμμετάσχουν ως πρεσβευτές των νησιών αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το Βόρειο Αιγαίο και συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην προσπάθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια