GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Μόνιμο κλιμάκιο του «ΕΟΔΥ» για δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορονοϊό στο Τελωνείο Κήπων]

Την τοποθέτηση μόνιμου κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο τελωνείο των Κήπων του Έβρου, για δειγματοληπτικούς έλεγχους των Ελλήνων πολιτών που περ...


Την τοποθέτηση μόνιμου κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο τελωνείο των Κήπων του Έβρου, για δειγματοληπτικούς έλεγχους των Ελλήνων πολιτών που περνούν προς Τουρκία και επιστρέφουν στην Ελλάδα, από βδομάδα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας από την Κομοτηνή.
Επιπλέον ο κ. Αρκουμανέας δήλωσε πως και οι άλλες τρεις πύλες της περιφέρειας ΑΜΘ, Ορμένιο, Καστανιές, Μακαζα-Βουλγαρια Ροδοπη-, θα θωρακιστούν και αυτές με κινητές μονάδες και θα διενεργούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι.
Ο κ Αρκουμανεας κάλεσε τους πολίτες τις μέρες αυτές που θα βρίσκονται τα συνεργεία του ΕΟΔΥ στην Κομοτηνή, να σπεύσουν να κάνουν το τεστ.

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και πανικού από τους πολίτες επειδή έχουμε στην Κομοτηνή συνεργεία του ΕΟΔΥ», τόνισε ο κ. Αρκουμανέας.

Για το θέμα της ενημέρωσης παραδέχθηκε πως θα πρέπει να αλλάξει κάπως η διαχείριση στη Ροδόπη και να μην είναι σποραδική, αλλά κεντρική και αξιόπιστη.

Για το θέμα της έγκρισης των αεροψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών και το ιο του δυτικού Νείλου, δεσμεύθηκε ο κ. Αρκουμανεας να το τακτοποιήσει το θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια