GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αργεί το σφύριγμα του … τραίνου στην Θράκη. Από συναντήσεις πάμε καλά στα … έργα χωλαίνουμε λίγο!!!!

Θα … ηλεκτροδοτηθεί η γραμμή του ΟΣΕ Έβρου – Νέστου … θα αξιοποιηθεί ο ιστορικός Σ.Σ. Πυθίου, θα … γίνουν γέφυρες θα… θα… θα…


Θα … ηλεκτροδοτηθεί η γραμμή του ΟΣΕ Έβρου – Νέστου … θα αξιοποιηθεί ο ιστορικός Σ.Σ. Πυθίου, θα … γίνουν γέφυρες θα… θα… θα…
Το τελικό συμπέρασμα της συνάντησης του βουλευτή Έβρου της ΝΔ Α. Δημοσχάκη από την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Κ. Σπηλιόπουλο είναι ότι ναι μεν οι υποσχέσεις στον βουλευτή και στον Εβρίτικο λαό έχουν μπόλικο θα … η ουσία είναι ότι τελικά η ΑΜΘ δεν έχει συγκοινωνία με τα τραίνα και είναι απορίας άξιο ποιος ακριβώς ο λόγος ύπαρξης ενός οργανισμού όπως του ΟΣΕ (σιδηροδρομικές μεταφορές) υποτίθεται ενός οργανισμού που θεωρητικά τουλάχιστον έχει την ευθύνη για τις σιδηροδρομικές μεταφορές ανθρώπων και εμπορευμάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του βουλευτή ο πρόεδρος του ΟΣΕ, άλλος κρατικοδίαιτος, δεσμεύθηκε ότι σε ένα χρόνο θα ολοκληρωθεί η … προμελέτη της ηλεκτροδότησης και … βλέπουμε βλέπουμε για την ηλεκτροδότηση από το … ΕΣΠΑ. Νιός ήμουν και γέρασα.

Μάλιστα από την μεταξύ τους συζήτηση αναδείχθηκε το θέμα της αναγκαιότητας της συντήρησης των ΣΣ Αλεξανδρούπολης, Πυθίου και Διδυμοτείχου έργα κλασικής αρχιτεκτονικής.

Δηλαδή έπρεπε να βρεθεί ο βουλευτής με τον πρόεδρο του ΟΣΕ για να αναδειχθεί κάτι που φαίνεται.

Δεν καταλάβαμε ακριβώς ποια η έννοια της ανακοίνωσης του βουλευτή Έβρου αλλά προφανώς κάτι έπρεπε να πει.


Δεν υπάρχουν σχόλια