GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Τα πρώτα “μπαστούνια” του Μ. Τσέπελη από τους ψηφοφόρους του]

Μάλλον ο μήνας του μέλιτος μεταξύ του Μ. Τσέπελη και των ψηφοφόρων του πέρασε αφου επί ώρα ο δήμαρχος προσπαθούσε να εξηγήσει στους πω...


Μάλλον ο μήνας του μέλιτος μεταξύ του Μ. Τσέπελη και των ψηφοφόρων του πέρασε αφου επί ώρα ο δήμαρχος προσπαθούσε να εξηγήσει στους πωλητές της λαικής αγοράς γιατι κλείνει το παζάρι λόγω κορωναϊού

Σήμερα αποδείχθηκε ότι πλέον τα λόγια και οι ωραιάδες του δεν περνούν σε αυτούς που τον ανέδειξαν δήμαρχο, δηλαδή τους Κιμεριώτες, τους Δροσερίτες και τους παραγωγούς από άλλες περιοχές του νομού που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στήριξαν την εκλογή του Μ. Τσέπελη.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης στο δημοτικό μέγαρο του κ. Χαρδαλιά με τους τοπικούς φορείς, συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο παραγωγοί πωλητές της λαϊκής του Σαββάτου οι οποίοι αγωνιούσαν για το αν θα πραγματοποιηθεί η το παζάρι ή θα πετάξουν την παραγωγή τους στο δρόμο αφήνοντας νηστικές τις οικογένειες τους.

Ο Μ. Τσέπελης προσπάθησε να εξηγήσει στο εξαγριωμένο πλήθος, των πωλητών της λαϊκής αλλά μάλλον δεν τον καταλάβαιναν γιατί απλούστατα έβλεπαν το μεροκάματο να φεύγει από τα χέρια τους.

Ο δήμαρχος Ξάνθης περιορίστηκε απλά να πει ότι θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου που θα τα εξηγεί όλα αυτά σε μία προσπάθεια να αποφύγει το “κατηγορώ” για την διαχείριση του στα θέματα της πανδημίας

Εν κατακλείδι είναι εύκολο να ξεγελάσει κανείς πολίτες οι οποίοι συνειδητά ψηφίζουν για να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα, όταν όμως πέσει η πείνα, εκεί θα πρέπει να εξηγήσεις γιατί πεινάνε.

Φυσικά όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το στομάχι για να γεμίσει δεν χρειάζεται εξηγήσεις αλλά φαγητό και όταν για τον άλφα ή βήτα λόγο έχεις και εσύ την ευθύνη σου για το στέρεμα του φαγητού, μάλλον δεν τους πείθεις με λόγια.


Δεν υπάρχουν σχόλια