GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΑΙΣΧΟΣ. Βανδάλισαν πάλι το Κολυμβητήριο Ξάνθης και για άλλη μια φορά φάνηκε η ανικανότητα της διοίκησης Τσέπελη!]

Συγκεκριμένα, μέσα στο 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος άγνωστοι βάνδαλοι, έβαλαν στόχο το Κολυμβητήριο Ξάνθης προκαλώντας τρομερές και ανυπ...


Συγκεκριμένα, μέσα στο 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος άγνωστοι βάνδαλοι, έβαλαν στόχο το Κολυμβητήριο Ξάνθης προκαλώντας τρομερές και ανυπολόγιστες ζημιές! (σ.σ. Βέβαια με αντιδήμαρχο Αθλητισμού τον Σουά δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο...

Μάλιστα όταν πήγαν μέλη του Κολυμβητικού συλλόγου Ξάνθης και ενημερώθηκαν για όσα είχαν συμβεί, δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους, μιλώντας για ανεγκέφαλους που για μια ακόμη φορά δεν σεβάστηκαν την περιουσία του Δήμου Ξάνθης. Δηλαδή των ίδιων των δημοτών!

Ενώ πραγματικά σοκάρουν οι φωτογραφίες που ήρθαν στην εφημερίδα μας, με τους συγκεκριμένους βανδαλισμούς.

Κοντά σε όλα αυτά σημειώνουμε ωστόσο και τα παρακάτω:
-Την πλήρη αδιαφορία τόσο της διοίκησης Τσέπελη όσο και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Μπεκήρ Ογλού Σουά, αφού ο συγκεκριμένος χώρος δεν φυλάγεται!!!
-Αυτοί που λοιδορούσαν επί χρόνια την προηγούμενη δημοτική αρχή, τώρα είναι αδιάφοροι για όλα, ενδιαφερόμενοι μόνο για τις... απευθείας αναθέσεις τους! Και ανήμποροι να προστατέψουν την περιουσία του Δήμου Ξάνθης.

Φυσικά τους νέους ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ στο κολυμβητήριο Ξάνθης κατήγγειλε στο fb και ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης με μια φράση που τα λέει όλα μόνη της: «Για ακόμα μία φορά έρμαιο των ανεγκέφαλων η περιουσία του Δήμου Ξάνθης....

Από τα στοιχεία που συλλέξαμε στο ρεπορτάζ που κάναμε:
1. Οι βανδαλισμοί έγιναν στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Έγινε από το Δήμο Ξάνθης μήνυση κατ’ αγνώστων; Δεν το γνωρίζουμε...
2. Δεν υπάρχει φύλαξη στο κολυμβητήριο ενώ δεν υπάρχουν και κάμερες που να οδηγούν τις αστυνομικές στη σύλληψη των βανδάλων.
3. Την μεγαλύτερη ζημιά την έχει ο εργολάβος. Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης είχε παραχωρήσει τον χώρο του γυμναστηρίου του ΚΟΞ στον εργολάβο (ως πιο ασφαλή) για να αποθηκεύει τα υλικά του!!! Όπως φυσικά αποδείχτηκε...μόνο ασφαλής δεν ήταν!
4. Για να έχουν ένα παράδειγμα οι ίδιοι οι πολίτες των νέων ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ στο κολυμβητήριο Ξάνθης. Είχε μέσα στο γυμναστήριο τους πυροσβεστήρες που ήταν να τοποθετηθούν στο νέο κολυμβητήριο, και τους άδειασαν όλους στον προαύλιο χώρο!

Οι εικόνες μιλούν μόνες τους.


















Δεν υπάρχουν σχόλια