GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Αναβλήθηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ το Ξάνθη-Ατρόμητος! Δεν θα γίνει ούτε τη Κυριακή 7/6]

Απίστευτο Δε θα γίνει τελικά την Κυριακή το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό.


Απίστευτο Δε θα γίνει τελικά την Κυριακή το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό.

Στην οριστική αναβολή του αγώνα Ξάνθη-Ατρόμητος προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές και η Super League. Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση για την πρεμιέρα των πλέι άουτ μεταφέρθηκε από Σάββατο σε Κυριακή εντέλει αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη ακριτική περιοχή.

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος με επιστολή της στη διοργανώτρια έθεσε θέμα ασφάλειας της αποστολής της καθώς να εγγυηθούν υπεύθυνα οι υγειονομικές αρχές για την υγεία όλων των εμπλεκόμενων του αγώνα.

Η απόφαση για την αναβολή πάντως έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο έλεγχος που συνήθως προβλέπεται. Κρίθηκε σκόπιμο από τους αρμόδιους φορείς να μην ρισκάρουν με τη διεξαγωγή ενός αγώνα, ενώ ο ορισμός του παιχνιδιού θα γίνει όταν οι υγειονομικές αρχές έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση στην Ξάνθη.

Άλλωστε πάντα πίστευα, ότι όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης, θα πρέπει να τοποθετούνται στα βασικότερα ζητήματα που απασχολούν μια κοινωνία, άσχετα εάν στον μέλλον μπορεί και να μην επιβεβαιωθούν οι τοποθετήσεις τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια