GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Αγώνας 5χλμ για την ενίσχυση του νοσοκομείου της Κομοτηνή

«Συμμετέχουμε και συνεργαζόμαστε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κι επιλέγουμε την οικονομική ενίσχυση τ...


«Συμμετέχουμε και συνεργαζόμαστε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κι επιλέγουμε την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μέσα από τον αγώνα 5χλμ «Virtual SNF RUN». Η δράση μας επεκτείνεται και πέρα από την έμπρακτη υποστήριξη του σημαντικού στόχου του αγώνα, που συνδέεται με το τοπικό μας Νοσοκομείο. Εξυπηρετεί παράλληλα την πάγια επιδίωξή μας να αναδείξουμε τη Ροδόπη, προβάλλοντας τις μοναδικές ομορφιές της.

Καλώ όλους από την Δευτέρα 15 έως την Κυριακή 21 Ιουνίου, να ενώσουμε δυνάμεις! Να τρέξουμε για καλό σκοπό, μόνοι, με τις οικογένειές μας, με τους φίλους στις γειτονιές, στα πάρκα, στις παραλίες, στο βουνό, τηρώντας πιστά τα απαραίτητα μέτρα. Κάθε συμμετοχή είναι πολύτιμη!»

🏁 Η ΠΕ Ροδόπης θα διαθέσει δωρεάν
🎽 μπλουζάκια με το λογότυπο του αγώνα για τους πρώτους 300 συμμετέχοντες που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα επικοινωνήσουν με το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 (Διοικητήριο, Λ. Δημοκρατίας 1, τ.2531350180), ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το σκοπό της δράσης.

Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, μπορούν να αποτυπώσουν τη στιγμή με μία φωτογραφία και να την αποστείλουν στο antip-rodop@pamth.gov.gr. Οι φωτογραφίες των δρομέων θα αποτελέσουν μέρος οπτικοακουστικού υλικού της δράσης, διεκδικώντας το σχετικό έπαθλο του Virtual SNF Run. Λεπτομέρειες για τη διαδικασία της εγγραφής και περαιτέρω πληροφορίες της οργάνωσης παρατίθενται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.snf.org/…/lista-neon/2020/06/virtual-snf-run-o…/


Δεν υπάρχουν σχόλια