GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[5 νέα κρούσματα στο Νομό Ξάνθης;! Τα δύο από τον Εχίνο σύμφωνα με τον STAR. Στο σύνολο 7 νέων κρουσμάτων σε όλη την Ελλάδα. Καμία ενημέρωση απο παντού!]

Για πέντε νέα κρούσματα στην ΑΜΘ και μάλιστα από το Νομό Ξάνθης, από τα οποία τα δυο αφορούν τον Εχίνο του Δήμου Μύκης και τα τρία τη...


Για πέντε νέα κρούσματα στην ΑΜΘ και μάλιστα από το Νομό Ξάνθης, από τα οποία τα δυο αφορούν τον Εχίνο του Δήμου Μύκης και τα τρία τη πόλη της Ξάνθης, έκανε αναφορά ο τηλεοπτικός σταθμός STAR. Και τα πέντε πάντως είναι ελεγχόμενα. Την ίδια ώρα που δεν υπάρχει καμία ωστόσο ενημέρωση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ή την ημέτερη διοικήτρια Έλενα Ροφαέλα. .

Αναλυτικότερα: Ανακοινώνονται 7 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2915, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες.
Από αυτά, 634 (21.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1696 (58.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

14 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 ετών. 4 (28.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 85.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.
106 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, σήμερα δεν έχουμε κανένα καταγεγραμμένο θάνατο. Συνολικά οι θάνατοι στη χώρα είναι 175. Οι 52 ήταν γυναίκες (29.7%) και οι υπόλοιποι άνδρες.
Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Έχουν συνολικά ελεγχθεί 178316 κλινικά δείγματα.
Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, \εκπρόσωπος Υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό
-Αφελές ερώτημα. Ποιος θα μας πληροφορήσει ότι και τα 5 κρούσματα στην Περιφέρεια ΑΜΘ αφορούν τη Ξάνθη ή όχι;


Δεν υπάρχουν σχόλια