GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Έκπτωση 20% από τους ξενοδόχους της Θράκης στους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, για τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία Θράκης και Σαμοθράκης]

Μετά από πρωτοβουλία και με παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κ Τοψίδη Χριστόδουλου, πραγματοποιήθηκε στην περασμένη Τρίτη...


Μετά από πρωτοβουλία και με παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κ Τοψίδη Χριστόδουλου, πραγματοποιήθηκε στην περασμένη Τρίτη 23/6/2020 συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης κ. Τουφάκη Χρήστο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορά θέματα που αφορούν στην διευκόλυνση της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και στην ευρύτερη περιοχή και διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης με την Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης.

Βασική πρωτοβουλία που συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών είναι η προσπάθεια για προσέλκυση στελεχών της Αστυνομίας από όλη την επικράτεια για διακοπές στην περιοχή της Θράκης ώστε να υπάρξει έμπρακτη υποστήριξη στην περιοχή μας, ειδικά αυτήν την δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα πάρθηκε η απόφαση για έκπτωση έως 20% στις εκάστοτε δημοσιευμένες τιμές των καταλυμάτων για την διαμονή των αστυνομικών με τις οικογένειες τους στα ξενοδοχεία της Θράκης και της Σαμοθράκης.

Αυτή η κοινή πρωτοβουλία θα προωθηθεί ανάλογα προς όλες τις αστυνομικές Ενώσεις της Ελλάδας.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η παραπάνω ενέργεια δεν είναι δεσμευτική ή υποχρεωτική προς τα μέλη του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, αφήνοντας μάλιστα την δυνατότητα για προσφορά μικρότερης έκπτωσης, βάσει της πολιτικής τιμών κάθε ξενοδοχείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια