GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[1,5 εκ. ευρώ για αποζημιώσεις των βαμβακοπαραγωγών της Ροδόπης από το πράσινο σκουλήκι]

Η έγκυρη και έγκαιρη παρέμβαση του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ. Ντίνου Χαριτόπουλου στον Υπουργό Αγροτικής Αν...


Η έγκυρη και έγκαιρη παρέμβαση του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ. Ντίνου Χαριτόπουλου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Μάκη Βορίδη, με την αποστολή επιστολών του Δημάρχου , την έκδοση ψηφισμάτων, στις 22/04/2020 και στις 2/06/2020 και προσωπικών παρεμβάσεων, με τις οποίες έθεταν το δίκαιο αίτημα των πληγέντων παραγωγών της Ροδόπης και ιδιαίτερα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών για την καταβολή αποζημιώσεων για τις ζημιές που υπέστησαν από το πράσινο σκουλήκι το 2018, είχαν θετικά αποτελέσματα.

Ο Υπουργός ανακοίνωσε σε συνάντηση που είχε με τον βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη ότι το Υπουργείο διασφάλισε ποσό ύψους 1,5 εκ. ευρώ ole minimis το οποίο θα διατεθεί σε αποζημιώσεις των βαμβακοπαραγωγών της Ροδόπης.

Ο Δήμαρχος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος με επιστολή του στον Υπουργό τον ευχαρίστησε θερμά για την απόφαση του και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών .


Δεν υπάρχουν σχόλια