GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Κορωνοϊός: 15 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Τα 12 στην Ξάνθη!!! Και ενώ ο Ηλίας Ασκαρίδης ετοιμάζει...Γιορτές Π. Πόλης 2020!]

Δεκαπέντε νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Από αυτά, τα τρία είναι σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα υπόλοιπα 12 εί...


Δεκαπέντε νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Από αυτά, τα τρία είναι σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα υπόλοιπα 12 είναι στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης!!!

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3390, εκ των οποίων το 54.9% αφορά άνδρες.
757 (22.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1881 (55.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
10 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 60 ετών. 3 (30.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 90.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 119 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 191 θανάτους συνολικά στη χώρα. 61 (31.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΟΡΤΕΣ Π. ΠΟΛΗΣ 2020
Και την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης με εντολές του Δήμαρχου Τσέπελη ετοιμάζει ήδη Γιορτές Π. Πόλης 2020!!!
Μάλιστα ήδη ο Σύλλογος Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης έχει έτοιμο και το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα όπως αποκάλυψε χθες ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Γραβάνης!
Ιδού η πρόσκληση του Ηλία Ασκαρίδη στους συλλόγους:
«Καλησπέρα, παρακαλούμε όπως προσέλθετε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης με αντικείμενο συζήτησης τις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2020.
Παρακαλούμε κατά την προσέλευσή σας να είστε εφοδιασμένοι με προστατευτική μάσκα. Εντός της αίθουσας θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας.
Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης
Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
-Είναι εμφανές βέβαια ότι ο Ηλίας Ασκαρίδης θέλει να βάλει μπροστά τους Πολιτιστικούς συλλόγους ώστε να αναλάβουν αυτοί την ευθύνη της τυχόν διάδοσης του κορωνοϊου!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια