GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ακόμη όμηρος της γριούλας ο δήμος Ξάνθης

Ο λόγος για τον δρόμο που «σκάει» στην Κονδύλη, δίπλα από το βενζινάδικο, πριν το φανάρι για το σούπερ μάρκετ kosmoplus, προς την έξοδ...


Ο λόγος για τον δρόμο που «σκάει» στην Κονδύλη, δίπλα από το βενζινάδικο, πριν το φανάρι για το σούπερ μάρκετ kosmoplus, προς την έξοδο της πόλης, που εξυπηρετεί δεκάδες οικογένειες που βρίσκονται δεξιά και αριστερά στις οικοδομές και που με κάθε νεροποντή, γίνεται αδιάβατος ο δρόμος, από τα νερά που συγκεντρώνονται στις τεράστιες λακκούβες εδώ και πολλά χρόνια.

Η ιστορία παλιά.
Ο προηγούμενος αντιδήμαρχος Θ. Ηλιάδης μας είχε πει ότι ο δήμος Ξάνθης εδώ και πέντε χρόνια προσπαθεί να ρίξει αμμοχάλικο και άσφαλτο, αλλά διεκδικεί τον δρόμο μια γειτόνισσα γριούλα και για αυτό δεν κάνει την απαραίτητη παρέμβαση ο δήμος.

Όταν ρωτήσαμε τον πρώην αντιδήμαρχο Θ. Ηλιάδη αν υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση που φρενάρει τις προσπάθειες του δήμου Ξάνθης να ασφαλτοστρώσει έναν δρόμο στην επικράτειά του, μας είπε όχι και πέντε χρόνια που ήταν αντιδήμαρχος, η γριούλα απλώς κάθε φορά που πήγαιναν να ρίξουν άσφαλτο γκρίνιαζε και οι δημοτικοί υπάλληλοι με την εντολή του τότε αντιδημάρχου έφευγαν αφήνοντας τους γείτονες μέσα στην λάσπη τον χειμώνα και στις λακκούβες το καλοκαίρι.

Σήμερα, μετά την χθεσινή νεροποντή, το thrakitoday.com αποθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό, τα χάλια της παλιάς και νέας δημοτικής αρχής.

Είναι βέβαιο ότι ο δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης, μετά από αυτό το άρθρο, θα κάνει την παρέμβαση του και η γριούλα που εκβιάζει!! της το έταξαν!!! ελπίζουμε να εμφανίσει εκείνη την απόφαση ενός συμβολαιογράφου που δεσμεύθηκε ότι θα επιδείξει στον πρώην αντιδήμαρχο και αν είναι δικός της ο δρόμος, χαλλάλι της. Αν όχι, ο δήμος να λάβει εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που θα κάνουν καλλίτερη την καθημερινότητα των Ξανθιωτών της γειτονιάς.

Να μάθουμε και εμείς επιτέλους, αν μπορούμε, μόνο με τα λόγια, να διεκδικήσουμε ένα κομμάτι της κεντρική πλατείας της Ξάνθης, όπως ακριβώς κάνει η γριούλα εδώ και πέντε χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια