GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε Ξάνθη και Κομοτηνή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Όπως έγινε γνωστό από χθες, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα επισκεφτεί την Ξάνθη τα τέλη της επόμενης εβδομάδα...


Όπως έγινε γνωστό από χθες, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα επισκεφτεί την Ξάνθη τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Εν μέσω της υγειονομικής πανδημίας είχε δώσει την υπόσχεση πως, όταν αρθούν οι περιορισμοί, πρώτη της επίσκεψη θα ήταν στην Ξάνθη.

Η ΠτΔ φαίνεται να τηρεί το λόγο της και η επίσκεψη αναμένεται στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περισσότερα γνωστά για το πρόγραμμά της.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες του «Χ», η περιοδεία της ΠτΔ δεν θα περιοριστεί στο νομό Ξάνθης. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναμένεται να επισκεφτεί την Κομοτηνή, όπου ο Δήμος Κομοτηνής έχει επιφυλάξει μία «έκπληξη». Πιο αναλυτικά, αναμένεται να λάβει χώρα μικρή δεξίωση και ξενάγηση της στην ανακαινισμένη Τσανάκλειο.

Η ξενάγηση της ΠτΔ δεν θα γίνει εν είδει εγκαινίων, καθώς –λόγω κορωνοϊού- τα εγκαίνια έχουν πάρει μία ακόμη παράταση. Ο αρχικός σχεδιασμός της δημοτικής αρχής περιελάμβανε το άνοιγμα της Τσανακλείος ανήμερα των 100 ετών απελευθέρωσης της Κομοτηνής (θυμηθείτε εδώ). Η νέα ημερομηνία εγκαινίων παραμένει άγνωστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια