GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΦΙΡΜΑ» σε όλη την Ελλάδα έγινε πλέον ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσείν -Τι του καταλογίζει η Κυριακάτικη «ΚΟΝΤΡΑ]

«Φίρμα» σε όλη την Ελλάδα τείνει να γίνει πλέον ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσείν, καθώς με τα «ανδραγαθήματά» του στο Δήμο ασχολή...


«Φίρμα» σε όλη την Ελλάδα τείνει να γίνει πλέον ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσείν, καθώς με τα «ανδραγαθήματά» του στο Δήμο ασχολήθηκε και η εφημερίδα Kυριακάτικη KONTRA.
Αναλυτικά το δημοσίευμα έχει τίτλο, «ΕΧΙΝΟΣ-Καραντίνα και παρατράγουδα» αναφέρει τα παρακάτω:
«Επανήρθε σε φυσιολογικούς ρυθμούς η ζωή στον Εχίνο μετά από την δύσκολη περίοδο καραντίνας από τον υψηλό επιδημιολογικό φόρτο, τους θανάτους και την μεγάλη αγωνία των κατοίκων.

Έτσι πέρασε στα «μουλωχτά» η προσπάθεια του Δημάρχου Μύκης Ντελή Χουσείν Ριτβάν, να περάσει ανάμεσα σε καμιά 30αριά τροποποιήσεων κωδικών του προ»υπολογισμού, την παροχή «συμβουλών» ύψους μόλις 2 χιλιάρικων για να του μελετήσουν πως θα «φορτώσει» το Δήμο του, με εκατοντάδες χιλιάδες δανεικά ευρώ, για την αλλαγή του οδοφωτισμού, παρ’ ότι ο Δήμος έχει στα συρτάρια του πληρωμένη από προπέρσι πλήρη μελέτη που καλύπτει τα πάντα. Στις τότε υποχρεώσεις του μελετητή, περιλαμβάνονταν η εξέταση των εναλλακτικών τρόπων αναβάθμισης του οδοφωτισμού (Σ.Ε.Α., ΣΔΙΤ, δανεισμός/παρακαταθηκών και δανείων κλπ) και η μεταξύ των εναλλακτικών αυτών, ορθολογικότερη αξιολόγηση.

Συνεπώς η μοναδική σκοπιμότητα της επικείμενης αυτής ανάθεσης, είναι να οδηγήσει το έργο στην πεπατημένη οδό της μίας προσφοράς (με άδειες/ τζούφιες τις άλλες εικονικές προσφορές) από τη μία προαποφασισμένη εταιρεία, χωρίς ανταγωνισμό, με τον πιο ακριβό –σε σχέση τιμής απόδοσης- και επικίνδυνο –φορτώνοντας όλο το οικονομικό και τεχνολογικό ρίσκο στο Δήμο- τρόπο για τους δημότες αλλά και με δάνειο στη πλάτη τους!!!

Μάλλον λόγω καραντίνας, δεν έφτασαν ακόμη στη Μύκη για το μέγα σκάνδαλο, στο Μελιβίζι, το μπουκάρισμα του Εισαγγελέα στον Θερμαϊκό και πολλά άλλα σχετικά πατρατράγουδα».

-Σας είπα... Τον πήραν «χαμπάρι» τον Ντελή Χουσείν Ριτβάν και τα Αθηναϊκά ΜΜΕ και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουν αυτήν τη φορά να τον «σώσουν» ούτε ο φίλος του ο Τσέπελης και πόσο μάλλον ο Θεοδωρικάκος!


Δεν υπάρχουν σχόλια