GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η αληθινή διάσταση του παζαριού έχει πολλές παραμέτρους...αλλά ποιος νοιάζεται;

Από τη μια (υποτίθεται..) στηρίζουν την τοπική αγορά...Κι όταν λένε τοπική αγορά, εννοούν φαντάζομαι όσους μπόρεσαν να απομείνουν από ...


Από τη μια (υποτίθεται..) στηρίζουν την τοπική αγορά...Κι όταν λένε τοπική αγορά, εννοούν φαντάζομαι όσους μπόρεσαν να απομείνουν από τους εμπόρους και επαγγελματίες λιανικής πώλησης σε είδη ένδυσης και παπουτσιών, αφού οι περισσότεροι κλείνουν, λόγω της τρομερής κρίσης αλλά και το ότι πρέπει να πληρώνουν ενοίκια, υπαλλήλους, να κόβουν αποδείξεις κλπ.

Από την άλλη, οι ίδιοι σχεδόν άνθρωποι –πάντα για ψηφοθηρικούς λόγους βεβαίως- στηρίζουν και τα... παζάρια και τα πολλά και διάσπαρτα μάλιστα... χωρίς από τη μια να ξέρει κανείς ποιες είναι οι θέσεις των μικροπωλητών και τι έλεγχοι γίνονται και για αποδείξεις και τα τοιαύτα ούτε λόγος να γίνεται! Και στο τέλος το μπαλάκι «πέφτει» και στους ίδιους τους μικροπωλητές και παραγωγούς, που άλλα λένε την Παρασκευή, άλλα το Σάββατο κι αν λάχει...τραβάνε κι ένα καυγά αναμεταξύ τους και πάνε στο αυτόφωρο!

Κακά τα ψέματα...
Η αληθινή διάσταση του παζαριού έχει πολλές παραμέτρους...αλλά ποιος νοιάζεται;
Έτσι από τη μια η παράταξη Φανουράκη - Τσέπελη (σ.σ. Γιατί ο πρώτος είναι πλέον ο ορατός «αρχηγός» κι αυτή μια ακόμη κατάντια...) κι από την άλλη ο Παπαχρόνης με την «παρέα» του, ο Σάββας Μελισσόπουλος, ο Λύρατζης... σε λόγια να βρισκόμαστε!

Κι όλα αυτά εν όψει εκλογών 2023 όπου βέβαια τα πάντα θα κριθούν μέσα σε μια... βδομάδα με κύριο παράγοντα το Τουρκικό Προξενείο, το DEB και τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης που έβγαλε δήμαρχο τον Τσέπελη και τους «εξαγορασμένους» ψηφοφόρους, είτε με τη παροχή αδειών, είτε με την παροχή... δεμάτων, λογαριασμών ΔΕΥΑΞ 50ευρων ή 30ευρων!! Εκτός αν η κρίση ρίξει την ταρίφα μέχρι τότε στα 20ευρα...

(σ.σ. Περιττό να σχολιάσω ότι οι δυο παραγωγοί που πιάστηκαν στα χέρια, πήγαν στο αυτόφωρο.. .Τι έγινε στη συνέχεια κι αν τα βρήκαν τελικά, ο Ζερενίδης με τον Τσέπελη ξέρουν...).


Δεν υπάρχουν σχόλια