GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα πρόκληση του Δήμαρχου…» Τουρκοχωρίων» Ντελή Ριτβάν: Πώς να μην αισθανθείς υπερήφανος για την….Τουρκία!;

Ανάμεσα σε Ψευτομουφτή Ξάνθης και Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής, ο Πομάκος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Δήμαρχος...."Τουρκοχωρίων" Ντελή Ριτβάν α...


Ανάμεσα σε Ψευτομουφτή Ξάνθης και Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής, ο Πομάκος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Δήμαρχος...."Τουρκοχωρίων" Ντελή Ριτβάν απο τη μια "απολαμβάνει" μια πρωτοφανή στήριξη και "ασυλία" απο την Ελληνική πολιτεία κι απο την άλλη...συνεχώς με αναρτήσεις του στα Τουρκικά, δεν παύει να τονίζει πόσο υπερήφανος είναι που είναι...Τούρκος!!! Δοξάστε τους όλους μαζί!


Ποιος θα τον «μαζέψει» επιτέλους κύριε Δένδια; Στείλτε κι άλλες χιλιάδες ευρώ για τον Δήμαρχο των…»Τουρκοχωριών» κύριε Χαρδαλιά και κύριε Θεοδωρικάκο!


Ειλικρινά και μάλιστα μέσα στο ραμαζάνι, ποτέ δεν θα επιδιώκαμε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν Χουσείν, τον άνθρωπο δηλαδή που με το έτσι θέλω, βάπτισε τα ιστορικά Πομακοχώρια σε …»Τουρκοχώρια», αν δεν υπήρχε η Πρωτομαγιάτικη προκλητική ανάρτησή στο facebook.
Το εν λόγω «σκουπίδι» της Τουρκικής Προπαγάνδας λοιπόν, ενώ πήρε χιλιάδες ευρώ λόγω της πανδημίας στην Ορεινή περιοχή από τους Θεοδωρικάκο και Χαρδαλιά αλλά και την Περιφέρεια γιατί είχε πληθώρα κρουσμάτων Κορωνοϊού, επέλεξε την Πρωτομαγιά για να κοινοποιήσει στο fb την ανάρτηση ενός Γκιορκάν Καχραμάν (σ.σ. Οπαδός του Ταχίπ Ερντογάν από τη Δυτ. Θράκη που ζει στη Τουρκία την οποία αναπαρήγαγε καιγράφοντα επί λέξει τα παρακάτω:
Κείμενο του ιστολόγιου 1/5/2020

¨ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ


Το κράτος που ανταποκρινόμενο στην έκκληση για βοήθεια της κόρης αυτού που εντοπίσθηκε με COVID-19 στην Σουηδία και εγκαταλείφθηκε στο σπίτι του, έβαλε Ασθενοφόρο-ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ, λέγοντας ¨

Σας φέραμε τα χαιρετίσματα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και όλης της Τουρκίας¨, είναι ένα κράτος ΕΛΠΙΔΑ των καταπιεσμένων. Το αεροσκάφος με τον Εμρουλλάχ Γκιουλουσκέν και τα παιδιά του, ξεκίνησε για την Τουρκία. Για αυτό το κράτος θυσιάζεται κανείς.

ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ¨
-Περιττό φυσικά να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά ότι ο εν λόγω κύριος είναι …«συνέταιρος» πλέον του Δήμαρχου Τσέπελη για μια σειρά έργων στο Δήμο Μύκης που στην αρχή «απορρίφθηκαν» από το δημοτικό συμβούλιο με ψήφους 19-2, που στη συνέχεια με μαγικό τρόπο ο Φανουράκης έκανε…21-2!
Περιττό επίσης να επαναλάβουμε ότι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος… «παρεξηγήθηκε» με δημοσιογράφο Αθηναϊκού καναλιού επειδή ο τελευταίος χαρακτήρισε τα Πομακοχώρια….Πομακοχώρια (!), ενώ χαρακτήρισε τον Εχίνο.…»Τουρκοχώρι»!
Μόνο χιλιάδες ευρώ και εκατοντάδες κούτες με τρόφιμα, τα έδωσαν το Ελληνικό Κράτος και οι Ελληνικές επιχειρήσεις για να στηρίξουν στην καραντίνα τους κατοίκους του Εχίνου! Αλλά αυτός στο fb βγαίνει κάθε τόσο (σ.σ. Αν και δημόσιος υπάλληλος..), για να μας πει πόσο υπερήφανος αισθάνεται που είναι...Τούρκος!

Επειδή ωστόσο για τη δράση του συγκεκριμένο κυρίου πολλοί μας ρωτάνε
1.Τι κάνει το ΥΠΕΞ και το Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων
2.Τι κάνουν οι κύριοι Θεοδωρικάκος και Χαρδαλιάς
3.Τι κάνει η Αποκεντρωμένη Θράκης και Μκεδονίας
4.Τι κάνει η Περιφέρεια ΑΜΘ

Απαντάμε σεμνά και ταπεινά.
-Αυτοί τη «δουλειά» τους…»ενοχλούνται ή όχι κι εμείς αυτό που οφείλουμε να ρωτήσουμε στην Ελληνική πολιτεία.
-Ρωτάμε λοιπόν ευθέως. Θα «μαζέψει» κανείς τον προπαγανδιστή της Τουρκίας Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν; Θα ελέγξει τον Δήμαρχο…Τουρκοχωρίων το πως διαχειρίστηκε τα τρόφιμα και την «βοήθεια» που είχε στο Δήμο Μύκης λόγω του κορωνοϊού;Θα μάθουμε ποτέ πως "διαχειρίστηκε" τις χιλιάδες ευρώ και την τεράστια οικονομική βοήθεια που του εστάλη; Με τι διαφάνεια και με τρόπο;
(σ.σ. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον ημέτερο Δήμαρχο Τσέπελη…Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα επανέρθουμε...




Δεν υπάρχουν σχόλια