GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΞΑΝΘΗΣ: Ούτε τώρα στην πανδημία ούτε πριν ούτε ποτέ ΔΕΝ μας έδωσε ο Δήμος -οι Δήμοι έστω όχι ένα ευρώ αλλά ούτε ένα δεκάλεπτο!

Μοιράστηκαν πάνω από 2500 κιλά τροφές που πληρωναν οι Ξανθιωτες ( έχουμε χάσει πια τον έλεγχο με τα κιλά) και επίσης και τροφές που πλ...


Μοιράστηκαν πάνω από 2500 κιλά τροφές που πληρωναν οι Ξανθιωτες ( έχουμε χάσει πια τον έλεγχο με τα κιλά) και επίσης και τροφές που πληρωναν φίλοι μας


ΠΡΟΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ
----------------------------
Επειδή τα όρια και οι αντοχές μας και ψυχικά και σωματικά και οικονομικά έχουν προ πολλού ξεπεραστει,και επειδη είπαμε θα κάνουμε υπομονή γιατί αυτά τα πλάσματα έξω στο δρόμο κάπως πρέπει να επιζήσουν,δεν μιλήσαμε,δεν είπαμε τίποτα
τοσες μέρες ,είπαμε ότι θα το κάνουμε στον χρόνο που πρεπει.
Τώρα λοιπόν είναι ο χρόνος ,τώρα που ο κύκλος ,,πανδημία,,άρχισε να κλεινει..προς το παρόν...
Λοιπον.
Οτι κάναμε αυτόν τον καιρό το κάναμε με την ψυχή μας και από ανιδιοτελή αγάπη κ μονο, ωστόσο ωφειλουμε να πουμε και να ξεκαθαρίσουμε πέντε πράγματα κ να μπουν πολλά και διάφορα στη θέση τους.

Απαντάμε βασικά σε αυτά που μας ρωτάτε .
1)Ούτε τώρα στην πανδημία ούτε πριν ούτε ποτέ ΔΕΝ μας έδωσε ο Δήμος -οι Δήμοι έστω όχι ένα ευρώ αλλά ούτε ένα δεκάλεπτο.
Ούτε ένα σακί τροφή ούτε ένα χάπι επίσης, απολυτως τίποτα με δύο λόγια.
Δεν έχουμε στειρώσει ούτε μισό σκυλί κ δεν κάναμε ούτε μισή θεραπεία ούτε εμβόλια ούτε έξοδα υιοθεσίας ούτε τίποτα εάν είναι από άλλο δήμο (εκτός δήμου Ξάνθης εννοούμε) αλλά τα πληρώνουμε στους γιατρούς εμείς με την βοήθεια του κόσμου φυσικά κ τα έξοδα υιοθεσιας τα πληρώνουν οι κηδεμονες που υιοθετούν.
Εκεί είναι οι γιατροί,ρωτήστε τους.

2)Στις μέρες της πανδημίας εμείς με δική μας πρωτοβουλία αναλάβαμε την σιτηση των αδέσποτων.με τροφές που πλήρωνε ο κόσμος σε πετ σοπ και κτηνιατρεια και αυτό, όχι γιατί είμαστε μάγκες αλλά γιατί εφόσον ο κόσμος δεν μπορούσε να βγει έξω , θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πεθάνουν από την πείνα κ τις αρρώστιες τα ζώα καθώς επίσης δεν πιστεύουμε ότι οι δήμοι μπορούν να είναι με αγάπη στα ζώα.

Αυτό το σλόγκαν , Μείνετε εσείς σπίτι κι αναλαμβάνουμε εμείς οι δήμοι τα αγαπητα σας αδέσποτα,,που διαφήμιζαν οι δήμοι πανελλαδικά κ δώστου οι φωτό και τα άρθρα με τις ταιστρες κ τις ποτίστρες κ ξαφνικά ο μόνιμος μπελάς τους τ αδέσποτα έγινε αγάπη,κ( ευτυχώς ο δικός μας δήμος δεν έβαλε τέτοιο γελοίο σλόγκαν ) εμάς δεν μας έπεισε, εμεις δεν ρισκάραμε να τα αφήσουμε όλα τα αδέσποτα στο δήμο και μοιραστηκαμε τα σημεία, θεωρούμε σωστά το πράξαμε τουλάχιστον δεν λοιμοκτονησαν αυτό τσεκαρισμενο.


Τρια αυτοκίνητα με ειδικές άδειες και φυσικά με δικές τους βενζίνες βγαίνανε καθημερινά και ταιζανε σημεία της πόλης που ο κόσμος δεν μπορούσε να πάει λόγω απαγόρευσης.καθως και αυτοκίνητα που γύριζαν έξω από κάποια χωρια κ χωράφια οπου τα ζώα λοιμοκτονουσαν. Δεν θα σχολιάσω τα χάπια ψώρας που δίνανε όπου χρειάζονταν.

Μοιράστηκαν πάνω από 2500 κιλά τροφές που πληρωναν οι Ξανθιωτες ,( έχουμε χάσει πια τον έλεγχο με τα κιλά) ,και επίσης και τροφές που πληρωναν φίλοι μας για το καταφύγιο μας εμείς τις δώσαμε κι αυτές στα αδέσποτα ,μέχρι που είπαμε να αρχίσουμε να δίνουμε πλέον στο καταφύγιο μας ψωμιά κ ρύζια μαζί με την κροκετα για να χορταινουν,αρκεί να έχουν να φάνε τα αδέσποτα.

3)Ατελείωτα περιστατικά που μεταφέρθηκαν στην κλινική και πλήρωνε ο κόσμος καθώς κ μέλη του συλλόγου μας και κάποια χρέη που ακόμα μένουν ανεξωφλητα και κάποια σκυλιά επί πλέον που προστέθηκαν στο καταφύγιο μας γιατί δεν μας πήγε καρδιά να τα επανενταξουμε αφότου έγιναν καλά και φτασαμε αισιως τα 78 σκυλια και ένας θεός ξέρει πως θα τα βγάλουμε πέρα με τόσα ζώα από δω κ πέρα.

Και δώστου κάθε μέρα κ αλλα περιστατικά,οι δήμοι αυτόν τον καιρό χαλαρά δεν βλέπουν δεν ακούν δεν γνωρίζουν τίποτα κλπ για τα άρρωστα ζώα ,για τα φολιασμενα για τα άρρωστα πεταμένα ,τα τραυματισμένα ,τα ψωριασμένα,δε βαριέσαι ότι θέλουν ας πάνε να γινουν.
Εν κατακλείδι

Εμείς ως εδώ πλέον,ότι καναμε κάναμε,καλά κακά αυτο μπορουσαμε αυτό κάναμε,οι οικογένειες μας επίσης δεν έχουν άλλη υπομονή, έχουμε εξωντωθει πλέον από όλες τις πλευρες,δεν πάει αλλο.
Καλοί μας άνθρωποι από Δευτέρα οι εθελοντριες μας δεν θα βγαίνουν άλλο για ταισμα,φροντίσετε να πηγαίνετε όπως παλιά κ στα πιο απακρυσμενα σημεια όπως κ το κάνατε,ζητήσετε σχετικές άδειες από τους δημους για να είστε εντάξει.

Επίσης μην μας επιβαρύνετε με άλλα περιστατικά και άλλα άρρωστα,η τραυματισμένα ζώα,απευθυνθείτε στους δήμους διότι αυτοί έχουν χρήματα,και πρέπει να αναλάβουν σοβαρά τις υποχρεώσεις τους.

Υ.Γ
--Θα επαναλάβουμε όχι για άλλο λόγο, αλλά επειδή σχεδόν κάθε μέρα μας ρωτάτε εάν μας βοηθάει ο δημος,καιαπαντάμε. ΟΧΙ,δεν μας μας έχει δώσει ποτέ κανένας δήμος ούτε κανένας άλλος φορέας της πόλης ούτε ένα ευρώ,εκτός από τον πολιτιστικό σύλλογο ,,Βάτραχοι ,,που όχι μόνο τώρα αλλά κάθε χρόνο μας αγοράζουν τροφές.

Άλλωστε εάν το έκαναν και αλλοι θα τους ευχαριστούσαμε δημόσια.
--Το καταφύγιο μας το συντηρούμε με 15εικονικες υιοθεσίες των 30ευ μηνιαίως δηλ (15σκυλια μας τα συντηρούν φίλοι πληρώνοντας τα μηνιαία τους έξοδα)καθώς και από τις ελάχιστες συνδρομές δικές μας και φίλων μας,και κυρίως από τα μπαζαρ μας με τα χειροποίητα μας που όπως γνωρίζετε κόπηκαν λόγω κωρονοιου.

Πάλι καλά που κάποιοι μας νοιάστηκαν,να είναι καλά οι άνθρωποι κ αγόρασαν χειροποίητα ζωάκια κ λαμπάδες και δώσαμε κάποια χρέη που είχαμε σε γιατρούς.

Αυτοκίνητο όπως όλοι ξέρετε δεν έχει ο σύλλογος κ συχνά πληρώνουμε κ βενζίνες σε γνωστούς για να μεταφέρουν κανένα σκυλί που δεν μπορεί να μετακινηθεί.

Τέλος πάντων αυτά τα πολλά κ πολύ σοβαρά για εμάς,όσοι θέλετε διαβάστε τα ,η προσπεράστε τα,αρκεί που τα βγάλαμε από μέσα μας μη μας πνίξουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια