GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Π. Αμβροσιάδης. Οπαδός της λεζάντας και ολίγον από … ουσία

Μπορεί ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης Παναγιώτης Αμβροσιάδης να τυγχάνει της εύνοιας ορισμένων τοπικών μ...


Μπορεί ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης Παναγιώτης Αμβροσιάδης να τυγχάνει της εύνοιας ορισμένων τοπικών μέσων ενημέρωσης για τα άριστα αποτελέσματα που παρουσιάζει σε τμήματα της δουλειάς που του ανάθεσαν οι Ξανθιώτες μετά τις εκλογές, τα οποία βέβαια αποτελέσματα συνοδεύονται από τυμπανοκρουσίες, όμως, ως υπεύθυνος για τους παιδικούς σταθμούς μάλλον πιάνει «πάτο».

Δεν χρειάζεται να γράψει κανείς κάτι παραπάνω αρκεί να ρίξει μία ματιά στους παιδικούς σταθμούς όπως για παράδειγμα στον Δ παιδικό σταθμό μέσα στην καρδιά της πόλης, για να καταλάβει ότι για το μόνο που ενδιαφέρετε ο κ. Αμβροσιάδης είναι η λεζάντα.

Εγκατάλειψη, σκουπίδι και φυσικά το χορτάρι που έχει μετατραπεί σε ζούγκλα.
Ανοικοκύρευτος ο Δ΄ Παιδικός σταθμός, κακό παράδειγμα της διοίκησης και αδιαφορία για την περιουσία των Ξανθιωτών που διαχειρίζεται ο εν λόγω πρόεδρος του ΔΣ.

Επίσης, κλειστός ο Α΄ παιδικός σταθμός, αφημένος στην τύχη του, ρημαγμένος κατοικία των νυχτερίδων, αραχνών, κατά το λαϊκών άσμα «νυχτερίδες κι αράχνες γλυκιά μου» και φυσικά τρωκτικών, φιδιών και ολίγων τώρα τελευταία πρεζονιών.

Ένα φιλέτο της πόλης εγκαταλελειμμένο, τυλιγμένο μέσα στο γενικότερο πακέτο αδιαφορίας της διοικούσας παράταξης, συνοδευόμενο από απαξίωση, και αδιαφορία του προέδρου, που για το μόνο που ενδιαφέρετε είναι η λεζάντα και η αυτοπροβολή του.

Το χειρότερο όλων, δείγμα της αδιαφορίας προς αυτό που του ανάθεσαν οι Ξανθιώτες είναι ότι πέρασαν έξη μήνες από την ανάληψη της εξουσίας από την παράταξη του και φυσικά την ανάληψη της διοίκησης του Κέντρου Προστασίας από τον ίδιο, η ιστοσελίδα του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας της Ξάνθης που διοικεί ο πρόεδρος Π. Αμβροσιάδης, αναφέρει ακόμη το παλιό Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Θεοδωρίδη Αναστάσιο και Αντιπρόεδρο την κυρία Γιαννώτα. Τόσο μεγάλο ενδιαφέρων δείχνει ο κ. Αμβροσιάδης για τα του «οίκου» του.

Παρακάτω είναι το λίνγκ, απομεινάρη της διοίκησης Θεοδωρίδη και κυρίας Γιαννώτα.


Θεοδωρίδης Αναστάσιος

Πρόεδρος
Γιαννώτα Θεοδώρα

Αντιπρόεδρος
Χασάν Ογλού Ορχάν

Μέλος
Παπαδημητρίου Γεώργιος

Μέλος
Γάντζος Πάτροκλος

Μέλος
Ιγιαννίδης Στέφανος







Δεν υπάρχουν σχόλια