GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Από την ΠΑΜΘ αναζητείται χώρος για μίσθωση και στέγαση του Αγροτικού Κτηνιατρείου Σαμοθράκης

Αναρτήθηκε στην Διαύγεια με ΑΔΑ 6Ν657ΛΒ-ΓΕΔ από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα από το Τμήμα Προμηθει...


Αναρτήθηκε στην Διαύγεια με ΑΔΑ 6Ν657ΛΒ-ΓΕΔ από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα από το Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε Έβρου, Διακήρυξη Διενέργειας Μειοδοτικής Φανερής και Προφορικής Δημοπρασίας για τη μίσθωση χώρου στέγασης του Αγροτικού Κτηνιατρείου Σαμοθράκης, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, της Π.Α.Μ.Θ. (Περιφερειακής Ενότητας Έβρου).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες ακινήτων κατάλληλων για τον ανωτέρω σκοπό, να αποστείλουν τις έγγραφες προσφορές τους, από 11-05-2020 έως 01-06-2020 στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού, στο κατάστημα της Π. Ε. Έβρου, οδός Καραολή & Δημητρίου 40, Αλεξανδρούπολη Τ.Κ. 68132, γραφείο 5, όροφος 4ος.

Μαζί με την προσφορά υποβάλλεται και εγγυητική επιστολή, το ποσό της οποίας υπολογίζεται σε 50 €.

υποψήφια κτίρια πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 τ.μ και κατά προτίμηση ισόγειο, όποιο θα κριθεί κατάλληλο θα μισθωθεί για 10 χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια