GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκπρόσωπος του Σωματάρχη ευχήθηκε στον μουφτή Ξάνθης για το μπαϊράμι

Σύμφωνα με ανάρτηση στο fasebook, εκπρόσωπος του ΔΣΣ εκ μέρους του Στρατηγού Άγγελου Ιλαρίδη, επισκέφθηκε τον Μουφτή Ξάνθης σοφολογιότ...


Σύμφωνα με ανάρτηση στο fasebook, εκπρόσωπος του ΔΣΣ εκ μέρους του Στρατηγού Άγγελου Ιλαρίδη, επισκέφθηκε τον Μουφτή Ξάνθης σοφολογιότατο κ. Μπιλλάλ Καρά Χαλήλ και του ευχήθηκε επ΄ ευκαιρία του Ραμαζαν Μπαϊράμ.

Οι Έλληνες Πολίτες μουσουλμάνι στο θρήσκευμα γιόρτασαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε την τελευταία ημέρα της νηστείας του Ραμαζάν Μππαιράμ.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο σοφολογιότατος στα πλαίσια του νόμου περί μη συγχρωτισμού λόγω kovit-19, μετέφερε στους μουσλμάνους πιστούς της Ξάνθης τις οδηγίες που έχουν καταρτησθεί από τα συναρμόδια υπουργεία, για τους όρους της προσευχής των πιστών όπου οι εχέφρονες μουσουλμάνοι συμπολίτες μας, τήρησαν πιστά τα προβλεπόμενα και δεν παρουσιάσθηκαν κρούσματα ανυπακοής και αυθεραισίας.

Σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσει κανείς κάποιους ακραίους ιμάμιδες εντολοδόχους του ψευτομουφτή Ξάνθης, οι οποίοι με την θορθβώδει συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια της νηστείας, προκάλεσαν το κοινό αίσθημα, βάζοντας δυνατά τα ηχεία τους σε ώρες όπως 5 το πρωί για να προκαλέσουν, άλλα κρούσματα δεν παρατηρήθηκαν στην Ξάνθη όπου σημειωτέον οι περισσότεροι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας είναι νοικοκύρηδες και παλεύουν για το μεροκάματο όπως όλοι οι Ξανθιώτες στην προσπάθεια να στηρίξουν τις οικογένειες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια