GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Δήμος Ξάνθης σας καλωσορίζει στο προφίλ που δημιούργησε ειδικά για την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης!

Μέσω του δημοφιλή αυτού χώρου κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Ξάνθης αποσκοπεί να ανοίξει έναν ακόμη ηλεκτρονικό δίαυλο επικοινωνίας με ...


Μέσω του δημοφιλή αυτού χώρου κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Ξάνθης αποσκοπεί να ανοίξει έναν ακόμη ηλεκτρονικό δίαυλο επικοινωνίας με φίλους, κατοίκους και δημότες της περιοχής Σταυρούπολης.

Με το ξεχωριστό αυτό προφίλ στο Facebook, θα ενημερώνει, έγκαιρα και έγκυρα, για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής στις Τοπικές Κοινότητες Σταυρούπολης, Γέρακα, Κομνηνών, Δαφνώνα, Καρυοφύτου, Νεοχωρίου και Πασχαλιάς, για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την επικαιρότητα, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, κοινωνικά ζητήματα και δημοτικά δρώμενα.

Παράλληλα θα κρατά επαφή με όλους τους ενδιαφερόμενους για την περιοχή Σταυρούπολης, που δεν υπάρχει η δυνατότητα για δια ζώσης συνάντηση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επικοινωνούν εύκολα και γρήγορα, να μοιράζονται σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς και να συμμετέχουν ενεργά στην ανταλλαγή και στον διαμοιρασμό της πληροφορίας.

“Με την επικοινωνία μας μαζί σας, να είναι για εμάς προτεραιότητα, ευελπιστούμε να αφουγκραζόμαστε και τη δική σας άποψη για όλα τα ζητήματα της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης” τονίζει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Ξανθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια