GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εντοπίστηκε στην Κομοτηνή το αυτοκίνητο του νεκρού ζευγαριού από τη Μακρακώμη

Στον Ίασμο Κομοτηνής, μία κωμόπολη μεταξύ της πρωτεύουσας της περιφέρειας Ροδόπης και της Ξάνθης, εντοπίστηκε το κλεμμένο τζιπ του ζευ...


Στον Ίασμο Κομοτηνής, μία κωμόπολη μεταξύ της πρωτεύουσας της περιφέρειας Ροδόπης και της Ξάνθης, εντοπίστηκε το κλεμμένο τζιπ του ζευγαριού από τη Μακρακώμη, που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του τον περασμένο Ιανουάριο.

Το ζευγάρι, ήταν μαζί 20 χρόνια και η περιοχή τότε, είχε συγκλονιστεί με την είδηση ότι οι δυο τους βρέθηκαν νεκροί μέσα σε μια λίμνη αίματος.

​Αργότερα, είχε γίνει γνωστό, ότι κάποιος ή κάποιοι έκλεψαν το αυτοκίνητο του ζευγαριού από την αυλή του σπιτιού του. Αυτό το αυτοκίνητο βρέθηκε τώρα!

Συνεχίζεται το θρίλερ
Το κλεμμένο αυτοκίνητο του ζευγαριού, βρέθηκε στο μακρινό Ίασμο Κομοτηνής, μία κωμόπολη μεταξύ της πρωτεύουσας της ΠΕ Ροδόπης και της Ξάνθης!

Εξετάζεται από τους αστυνομικούς κάθε στοιχείο που θα φωτίσει σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης κλοπής και ίσως της τραγωδίας που συγκλόνισε τη δυτική Φθιώτιδα.

Η κλοπή του αυτοκινήτου, έγινε αμέσως μετά τη σφράγιση του χώρου της τραγωδίας και ενώ είχε ακουστεί ότι άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να μπουν ακόμη και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, εγκαταλειμμένο σε μια ρεματιά και εξετάζεται το αν είχε χρησιμοποιηθεί σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Το όχημα βρέθηκε σε κακά χάλια και θα διερευνηθεί από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού για DNA ή άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου για το ποιοι το έκλεψαν και ποιοι το χρησιμοποίησαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια