GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τα πέντε πράγματα που θεωρείται ότι φέρνουν αρνητική ενέργεια στο σπίτι

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δίνουν βάση στο Φενγκ Σούι αλλά και σε συνήθειες που προκαλούν θετική ή αρνητική ενέργεια στο σπίτι. Υπάρ...


Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δίνουν βάση στο Φενγκ Σούι αλλά και σε συνήθειες που προκαλούν θετική ή αρνητική ενέργεια στο σπίτι. Υπάρχουν λοιπόν κάποια πράγματα που σύμφωνα με αυτές τις θεωρίες θεωρείται ότι φέρνουν αρνητική ενέργεια στο χώρο που μένουμε.
Ποια είναι αυτά σύμφωνα με το Φενγκ Σούι;

Κακτοειδή
Τα φυτά που έχουν αγκάθια (εκτός από τα τριαντάφυλλα) αποτελούν εξαιρετικά κακό φενγκ σούι και λέγεται ότι φέρνουν αρνητική ενέργεια και κακή τύχη στο σπίτι.

Φυτά που έχουν μαραθεί
Αν ξεχνάτε να ποτίζετε τα φυτά σας και τα φύλλα τους αρχίσουν και γίνονται καφέ έχει έρθει ή ώρα να τα αποχαιρετήσετε. Θεωρείται κακή τύχη να έχετε φυτά «πεθαμένα» στο σπίτι σας.

Μια μαύρη πόρτα
Μπορεί να πιστεύετε πως μια μαύρη πόρτα μπορεί να δείχνει σικ αλλά σύμφωνα με το κινέζικο φενγκ σούι, μια μαύρη πόρτα προσελκύει κακή τύχη στο σπίτι. Αυτό δεν ισχύει αν η πόρτα σας κοιτάει προς το βορρά.

Ένα σπασμένο ρολόι
Θεωρείται κακό φενγκ σούι να έχετε σπασμένα πράγματα στο σπίτι σας. Αν όμως, έχετε συγκεκριμένα ένα ρολόι το οποίο είναι σπασμένο, αυτό μπορεί να φέρει θάνατο στην οικογένειά σου. Τουλάχιστον αυτό πίστευαν οι άνθρωποι τον 19ο αιώνα.

Ένα παλιό ημερολόγιο
Ή ακόμα και ένα ημερολόγιο που δείχνει τη λάθος μέρα ή το λάθος μήνα. Μιας και αυτό το αντικείμενο υπάρχει για να δείχνει το χρόνο που περνάει, αν το χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπο λέγεται ότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη ζωή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια