GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρώτη λαϊκή σήμερα στην μετά κορωναϊού εποχή(;)– παράπονα παραγωγών

Η πραγματοποίηση της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς σήμερα, Σαββάτο 2 Μαΐου, μετά κορωναϊού(;) και η εικόνα από άποψη παρουσίασης και σχεδ...


Η πραγματοποίηση της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς σήμερα, Σαββάτο 2 Μαΐου, μετά κορωναϊού(;) και η εικόνα από άποψη παρουσίασης και σχεδιασμού της τοποθέτησης των πάγκων των παραγωγών στον χώρο για την προστασία παραγωγών και καταναλωτών ήταν πολύ καλή.

Τελικά ο κόσμος που επισκέφθηκε την λαϊκή του Σαββάτου ήταν λιγοστός και όπως ανέφεραν οι παραγωγοί έφταιξε το γεγονός ότι δεν δόθηκε όση δημοσιότητα έπρεπε και για αυτό ο κόσμος δεν κατέβηκε στην λαϊκή.

Άλλος παραγωγός μας είπε ότι ο κόσμος ακόμη είναι φοβισμένος και για αυτό δεν κατέβηκε στην λαϊκή.

Τρίτος παραγωγός μας είπε ότι ο κόσμος της Ξάνθης και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες, είναι «στενεμένοι» από ρευστό, επειδή τα καταστήματά τους είναι ακόμη κλειστά.

Σε γενικές γραμμές η λαϊκή αγορά – παζάρι – η σημερινή εικόνα με τον ελάχιστο κόσμος έδειχνε ασφαλείς.

Θα πρέπει να αναφερθεί η παρουσία των ερυθροσταυριτών οι οποίοι εθελοντικά ενημέρωναν τον κόσμο και έδιναν οδηγίες προστασίας.

Μερίδα των παραγωγών ανέφερε ότι ενώ οι παραγωγοί είναι 80 και οι θέσεις 70, ζητούν από την δημοτική αρχή αυτοί που δεν ήρθαν, να έρθουν το επόμενο Σάββατο και να κληρωθούν άλλοι δέκα που δεν θα συμμετάσχουν στην λαική.

Αλληλέγγυε μεταξύ παραγωγών, μιας και το μεροκάματο είναι λίγο, κοπιαστικό και απαιτείτε η αλληλεγγύη μρταξύ ανθρώπων που βγάζουν δύσκολα τα προς το ζην.

Αρκεί η δημοτική αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, πριν σχεδιάσει κάτι για το παζάρι, είναι καλό να ακούει και τους παραγωγούς.














Δεν υπάρχουν σχόλια