GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΟΡΓΗ Ξανθιώτη για την «τσιμεντοποίηση» του παλιού Δημαρχείου! Θα πάω παντού...Ο Δήμος εγκληματεί σε βάρος της Π. Πόλης!

Δείτε την πρόσοψη του Δημαρχείου Ξάνθης με ΤΣΙΜΕΝΤΟ στις 10/5/2020


Δείτε την πρόσοψη του Δημαρχείου Ξάνθης με ΤΣΙΜΕΝΤΟ στις 10/5/2020




Με την "έγκριση" και άδεια της υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων Ξάνθης, με...λαμαρίνες ο ημιυπαίθριος της Μητρόπολης Ξάνθης, στην είσοδο της Παλιάς Πόλης, δίπλα στο μαγαζί του Τσέπελη!!!


Πως ήταν το ιστορικό Δημαρχείο Ξάνθης στην Π. Πόλη. Με...πέτρα που τώρα αντικαστάθηκε με...τσιμέντο;!!!


Τι δουλειά έχεις εσύ Ζερενίδη με αυτήν την…»σπείρα», είπε στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης και Πολεοδομίας το περασμένο Σάββατο! τον ρώτησε ο Πολίτης. Ξεχνώντας προφανώς οτι ο...Νίκος Ζερενίδης ήταν ο μηχανικός του Τσέπελη στο "Πρώτο Σκαλί" αλλά κα τη σχέση Γιάννη Ζερενίδη-Τσέπελη που ο νυν Δήμαρχος ήταν Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ!


Δείτε πως ήταν η είσοδος στην Π. Πόλη και ο ημιυπαίθριος της Μητρόπολης και πως την "κατάνητσε" ο Τσέπελης.


Δείτε πως ήταν η είσοδος στην Π. Πόλη και ο ημιυπαίθριος της Μητρόπολης και πως την "κατάνητσε" ο Τσέπελης.


Ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ως τότε παντοδύναμος αντιδήμαρχος, στην κεραμοσκοπή του "Πρώτο σκαλί"...Δείτε ριζική αλλοίωση του τότε με το... τώρα στην είσοδο της Π. Πόλης και στο μαγαζί του!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Επώνυμος παλιός Ξανθιώτης, αφού κατέφυγε στην Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων, στον επιστήθιορ φίλο του Τάσο Τεφρωνίδη (Στραβά κι Ανάποδα) αλλά και στον Αντιδήμαρχο Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδη, τον οποίο ευθαρσώς μάλιστα -επειδή συμπαθεί- ρώτησε, «εσύ τι δουλειά έχεις με αυτήν την...«σπείρα» που διοικεί τη πόλη και κάνει ότι θέλει;..», κατονομάζοντας μάλιστα το γνωστό «δίδυμο» του Δήμου Ξάνθης, μας κατήγγειλε τα παρακάτω:

1.Αυτό που συμβαίνει αυτήν την ώρα με την ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ του παλαιού Δημαρχείου Ξάνθης, αποτελεί έγκλημα για όλη την Παλιά Πόλη. Και απορεί πως ακόμη δεν έχει ξεσηκωθεί όλη η τοποική κοινωνία και κυρίως η Παλιά Πόλη…

2.Πρόκειται για ένα ΕΚΤΡΩΜΑ για το οποίο εγώ θα καταφύγω όχι μόνο στους Εισαγγελείς και στο Υπουργείου Πολιτισμού αλλά και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί.

3.Επικοινώνησε και κατήγγειλε την ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ στην Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων Ξάνθης και ζήτησε τον προϊστάμενο για να κάνει την καταγγελία και μηνυτήρια αναφορά του, πήρε όμως την απάντηση ότι «ο αρμόδιος προϊστάμενος βρίσκεται στη Κομοτηνή κι από εκεί…τηλεφωνικά καθοδηγεί την υπηρεσία»!!!!

4.Εξέφρασε την οργή του ακόμη και για την στάση του "καρδιακού" και επιστήθιου φίλου του Τάσου Τεφρωνίδη στον οποίο μετέφερε την ανησυχία και τον προβληματισμό του για την όλη κατάσταση, δεν βρήκε όμως την ανταπόκριση που περίμενε…εκφράζοντας την απογοήτευσή του.

Μετά τις καταγγελίες του στο "Μ", στείλαμε ρεπόρτερ του και πήραμε τις φωτογραφίες που βλέπετε, περιμένοντας να δούμε:

α. Αν θα πάρει θέση και ποια θα είναι αυτή η Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων Ξάνθης, τι στιγμή που παίρνει…χορηγίες από τον Δήμο Τσέπελη, ενώ είναι γνωστή η στάση της σημερινής διεύθυνσης και του προίσταμένου για το «Πρώτο Σκαλί» του Τσέπελη…Γεγονός που καταγγείλαμε.
β.Αν θα πάρει θέση ο Σύλλογος Κατοίκων Π. Πόλης.
γ.Αν θα εκφράσει άποψη το Τεχνικό Επιμελητήριο Θράκης αλλά και το Τμήμα Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης.
δ.Αν η μελέτη του έργου περιλαμβάνει την ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ της πρόσοψης αντί πέτρας, πως εγκρίθηκε απο την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων;;!

Διευκρινίζοντας ωστόσο για την τσιμεντοποίηση, ότι το ίδιο έχει γίνει και με τον Δήμαρχο Τσέπελη για το γνωστό ημιυπαίθριο χώρο της Μητρόπολης Ξάνθης αλλά καικ το δικό του μαγαζί! Χωρίς καμιά αντίδραση…Με αποτέλεσμα η είσοδος της Π. Πόλης να υποστεί ριζική αλλοίωση!!!!
Και φυσικά ρωτάμε για μια ακόμη φορά την Εισαγγελική Αρχή Ξάνθης. Τι έγιναν και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι καταγγελίες της πρώην Προϊσταμένης της Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων για το «Πρώτο Σκαλί» που Δήμαρχου Τσέπελη;
(Σ.Σ. Αλλά θα επανέρθουμε..)


Δεν υπάρχουν σχόλια