GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!!

Αυτός διέκοψε το Ξανθιώτικο καρναβάλι,αυτός θα το ξεκινήσει!!!


Αυτός διέκοψε το Ξανθιώτικο καρναβάλι,αυτός θα το ξεκινήσει!!!
Μπορεί ο κόσμος να είχε κλειστεί στα σπίτια του λόγω καραντίνας αλλά αυτό δεν εμπόδισε το ΚΠΔΞ να έρθει σε συμφωνία με τον απόλυτο super star του covid-19 κ.Χαρδαλιά στο να είναι ο Βασιλιάς του «Ξανθιώτικου καρναβαλιού 2021»!!!! 

Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι όταν ήρθε για δεύτερη φορά στην Ξάνθη μέσα σε διάστημα 20 ημερών και φυσικά την αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. 
Έτσι μετά από 3 χρόνια τη θέση του «Βασιλιά-Πειρατή» ο (οποίος απ’οτι μαθαίνουμε τον έκλεισε η μπύρα «Βεργίνα»για την νυχτερινή παρέλαση της Κομοτηνής),θα πάρει ο «Βασιλιάς της καραντίνας» και η Ξάνθη από «πόλη με τα 1000 χρώματα» θα μετονομαστεί σε «πόλη με τις 1000 μάσκες». 

Ήδη ξεκίνησε η κατασκευή του άρματος τ’οποιο θα είναι προσφορά γνωστής εταιρίας του νομού.

Τελικά η ταλαιπωρία που πέρασαν οι κάτοικοι της πόλης με τις συνεχόμενες μέρες εγκλεισμού βγήκε σε καλό με τη συμμετοχή του κ.Χαρδαλιά στις ΘΛΕ. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δεν έγινε καμμία συζήτηση με τον κ. Τσιόδρα αλλά έμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει κι αυτός ενεργή θέση στις γιορτές της πόλης. 

Το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε τι έκπληξη ετοιμάζει για την θέση της Βασίλισσας του καρναβαλιού το ΚΠΔΞ αλλά και για την επόμενη κίνηση του Βασιλιά-Πειρατή μιας και η Κομοτηνή περιμένει στη γωνία !!! 

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το «Ξανθιώτικο καρναβάλι 2021» θ’ανάψει φωτιές!!!!

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια