GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τι να μην αποθηκεύετε ποτέ κάτω από το κρεβάτι σας

Ένας από τους πιο πρακτικούς και άμεσα προσβάσιμους τρόπους αποθήκευσης, είναι η εκμετάλλευση του ελεύθερου χώρου κάτω από το κρεβάτι ...


Ένας από τους πιο πρακτικούς και άμεσα προσβάσιμους τρόπους αποθήκευσης, είναι η εκμετάλλευση του ελεύθερου χώρου κάτω από το κρεβάτι ή τον καναπέ σας.
Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να αποθηκεύονται στο συγκεκριμένο χώρο, τόσο για την δική σας ευκολία, όσο και από άποψη πρακτικότητας και ζημιών που μπορεί να προκληθούν.

Κουτιά αποθήκευσης χωρίς ρόδες
Εάν τα κουτιά που αποθηκεύετε κάτω από το κρεβάτι ή τον καναπέ σας δεν έχουν ρόδες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τραβώντας τα προς τα έξω να γρατσουνίσετε το πάτωμα, στην περίπτωση που είναι παρκέ. Για να αποφύγετε τέτοιες ζημιές, κολλήστε ειδικά αυτοκόλλητα στις τέσσερις άκρες του κουτιού.

Ρούχα σε συσκευασία χωρίς καπάκι
Ο γενικός κανόνας λέει ότι όταν αποθηκεύετε πράγματα, οτιδήποτε είναι αυτό από ρούχα μέχρι και σεντόνια, αυτά πρέπει να βρίσκονται σε συσκευασίες που κλείνουν με καπάκι. Σε διαφορετική περίπτωση, η συσσώρευση σκόνης στα ρούχα σας είναι αναπόφευκτη, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε να συμβεί.

Άδειες βαλίτσες
Η θέση τους είναι στην αποθήκη ή το υπόγειο. Εκτός αν τις χρησιμοποιείτε εν είδει χώρου αποθήκευσης, προκειμένου να τις γεμίσετε με ρούχα εκτός εποχής ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να αποθηκεύσετε και να έχετε άμεση πρόσβαση.

Αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά
Ποιος ο λόγος να αποθηκεύσετε παπούτσια ή ρούχα που χρησιμοποιείτε συχνά κάτω από το κρεβάτι, εκτός αν δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα επιλογής; Σκεφτείτε να διατηρήσετε τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα σε χώρους πιο εύκολα προσβάσιμους όπως η ντουλάπα σας.

Πολύ βαριά αντικείμενα
Σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να σηκώνετε βαριά αντικείμενα από το πάτωμα του υπνοδωματίου σας. Εκτός αυτού, σκεφτείτε ότι υπάρχει περίπτωση λόγω βάρους να προκαλέσετε ζημιά και στο παρκέ σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια