GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ: Θα καταφύγουμε στην Αποκεντρωμένη, για την απόφαση του Γιάννη Μπούτου!

Απολογία» των «6» της παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη Μας, στην επιστολή του Γιάννη Μπούτου αλλά και οργή γιατί δεν «διόρθωσε» την απόφα...


Απολογία» των «6» της παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη Μας, στην επιστολή του Γιάννη Μπούτου αλλά και οργή γιατί δεν «διόρθωσε» την απόφαση…

Αρχικά μετά την απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου, ήρθε γραπτή η «απολογία» των «6» της παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη Μας, στην επιστολή του Γιάννη Μπούτου. Ο οποίος απέρριπτε το αίτημά τους για...διόρθωση του πρακτικού. Ωστόσο όταν διαπίστωσαν ότι η απολογητική απάντησή τους, τους εξέθεσε ακόμη περισσότερο στο κόσμο, έκαναν στροφή 180 μοιρών εκφράζοντας την οργή τους και ισχυριζόμενοι ότι «θα καταφύγουν στην Αποκεντρωμένη για το πρακτικό που υπέγραψε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος»!

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.... Η παράταξη ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη του Παπαχρόνη πάντως, συνεχίζει τις παλινδρομήσεις της και έχει γίνει πλέον προβλέψιμη σε όλα...Άλλωστε ο Φανουράκης υποσχέθηκε στον Παπαχρόνη οτι θα "διορθωθούν" τα πρακτικά κι όχι ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου....

ΙΔΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΛΗ Η ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ «6» ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ

Ξάνθη 14/05/2020
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Στο υπ’ αριθμόν 10914 / 14-05-20 έγγραφό σας αναφέρατε ότι κάνατε δεκτή τη δήλωση της Παράταξής μας σχετικά με τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12/05/2020 έστω και με καθυστέρηση 4 (τεσσάρων) λεπτών, ενεργώντας πάντοτε με γνώμονα την αρχή της εφαρμογής της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, της νομιμότητας, της χρηστής διοίκησης και της καλής πίστης.
Κατόπιν τούτου, και εφόσον πρέπει πλέον – ελέω της διαμορφωθείσας κατάστασης - δι’ εγγράφων να «συνομιλούμε», επιτρέψτε μας να θέσουμε τα εξής ερωτήματα:

Α) Ποιο είναι το ακριβές διάστημα της καθυστέρησης, κατά την κρίση σας, το οποίο μπορεί να γίνει αποδεκτό με γνώμονα τις αρχές που αναφέρετε; Το ερωτούμε αυτό ακριβώς ώστε να ξεκαθαριστεί το σημείο τούτο για το μέλλον.

Β) Αν ψηφίζαμε ΚΑΤΑ της εισήγησης θα υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση από μέρους σας ως προς το εμπρόθεσμο; Το ερωτούμε αυτό διότι η «ελαστικότητα» ως προς το εμπρόθεσμο της συμμετοχής, από τη στιγμή που υπάρχει, γεγονός κατανοητό και ανθρώπινο, θεωρούμε καλό να εξασφαλίζεται ανεξαρτήτως του αν επηρεάζεται ή όχι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Τέλος επιτρέψτε μας για ακόμη μία φορά να δηλώσουμε ότι υπάρχει, καταγεγραμμένη στο σχετικό πρακτικό, ουσιαστική αλλοίωση της βούλησης των έξι συμβούλων της Παράταξής μας και, επιπροσθέτως, ότι ούτε διαλογική συζήτηση έγινε, ούτε και ανταλλαγή απόψεων, όπως αναφέρεται σχετικά στο εν λόγω πρακτικό. Βεβαίως και αποδεχόμαστε το όποιο μερίδιο της ευθύνης για την ενδεχόμενη ασάφεια ή την αστοχία της διατύπωσής μας, άσχετα αν εσείς δεν αποδεχθήκατε την εξήγηση της επί τούτου ετεροχρονισμένης κατάθεσης του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποδίδοντάς μας το «δήθεν».

Κύριε Πρόεδρε,
«Δήθεν» δεν είμαστε και δε θα είμαστε ποτέ. Λάθη κάνουμε πολλά, δε θα κρυφτούμε όμως και πίσω από ό,τι θεωρούμε αλήθεια. Το μείζον – και εδώ επιτρέψτε μας να επιμένουμε – είναι ότι η διαδικασία της «δια περιφοράς» παρακωλύει κάθε έννοια αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Χωρίς προτάσεις και χωρίς συζήτηση, η νομιμότητα, η χρηστή διοίκηση και η καλή πίστη τυγχάνουν μονοσήμαντης θεώρησης. Περιμένουμε από εσάς να τιμήσετε και ουσιαστικά τα ιδανικά που δηλώνετε ότι πρεσβεύετε αντικαθιστώντας επιτέλους τις «δια περιφοράς» συνεδριάσεις με την απλή, εύχρηστη, άμεση και πλέον διαδεδομένη διαδικασία της συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη.

Με τιμή,
Δημοτική Παράταξη «ΑΓΑΠΗ για την ΞΑΝΘΗ μας»
Παπαχρόνης Ιωάννης
Παπαδόπουλος Βασίλειος
Γεωργιάδης Δημοσθένης
Σπανίδης Μιχαήλ
Διαφωνίδης Χαράλαμπος
Τσακιρίδης Αφεντούλης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εγγραφή στο newsletter