GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παζάρι της Ξάνθης: Στα δύο κόβονται οι πωλητές

Μετά από το θρίλερ της συνεδρίασης δια περιφοράς του δημοτικού συμβουλίου με απόντες που βαφτίστηκαν παρόντες και παρόντες που βαφτίστ...


Μετά από το θρίλερ της συνεδρίασης δια περιφοράς του δημοτικού συμβουλίου με απόντες που βαφτίστηκαν παρόντες και παρόντες που βαφτίστηκαν απόντες με ευθύνη του προέδρου Γιάννη Μπούτου που στην προσπάθεια του να κρατήσει πολιτικά “καθαρό” τον δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου το οποίο ακόμη και δεν ανακοινώθηκε στους Ξανθιώτες, έρχονται αλλαγές στην λειτουργία της υπαίθριας λαϊκής του Σαββάτου στην Ξάνθη.

Αλλαγές θα έχουμε στη Λαϊκή αγορά του Δήμου Ξάνθης αυτό το Σάββατο 16 Μαίου μετά την ολοκλήρωση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου εχθές Τρίτη. Μετά από απόφαση η λαϊκή αγορά της Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί σε δύο σημεία και οι παραγωγοί-πωλητές θα χωριστούν.

Συγκεκριμένα οι μικροπωλητές των βιομηχανικών προϊόντων θα στήσουν τους πάγκους τους στο γνωστό σημείο του παζαριού (εκεί που γίνετε εδώ και χρόνια) ενώ οι οι μικροπωλητές προϊόντων της γης και της θάλασσας θα μεταφερθούν στην περιοχή του Λιμνίου με αυστηρές αποστάσεις έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η τροποποίηση αυτή πραγματοποιείται έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι οι παραγωγοί-πωλητές να λειτουργήσουν τους πάγκους τους χωρίς να δημιουργηθεί συνωστισμός λόγου του φόβου της εξάπλωσης της πανδημίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια