GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η τάση στη διακόσμηση του σπιτιού που ταξιδεύει στα ‘70s

Αν είστε από εκείνες που ακολουθείτε πάντα τις τάσεις της μόδας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωή σας, τότε η συγκεκριμένη τάση δεν πρέπει...


Αν είστε από εκείνες που ακολουθείτε πάντα τις τάσεις της μόδας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωή σας, τότε η συγκεκριμένη τάση δεν πρέπει να σας ξεφύγει.
Αναφορικά με την διακόσμηση του σπιτιού σας, λοιπόν, και αν θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα νοητό ταξίδι στην υπέροχη εποχή των ‘70s δεν έχετε παρά να εντάξετε στην καθημερινότητά σας τα περίφημα μακραμέ.

Δεν πρόκειται για τίποτα άλλο πέρα από την ιδιαίτερη τεχνική πλεξίματος με το χέρι που χαρίζει στο χώρο σας μια πιο boho διάθεση, η οποία μπορεί να υιοθετηθεί σχεδόν παντού.

Κρεμαστά διακοσμητικά για τους τοίχους, φωτιστικά, καλύμματα για τα μαξιλάρια και τους καναπέδες, πουφ και πολυθρόνες, ακόμη και θήκες για γλάστρες από μακραμέ, μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο ή αν έχετε το ταλέντο ακόμη και να τα φτιάξετε μόνες σας.

Η ονομασία της τεχνικής μακραμέ, που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, προέρχεται από την αραβική λέξη «migramah» που σημαίνει διακοσμητικό κρόσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια