GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ΑΜΘ: Ζητάει από Γ. Τσιτιρίδη και άλλους 5 Δημάρχους της ΑΜΘ τοποθέτηση διατάξεων αυτόνομης πρόσβασης των ΑμεΑ στις παραλίες

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ), με επιστολή της προς τους Δημάρχους Αβδήρων Τ...


Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ), με επιστολή της προς τους Δημάρχους Αβδήρων Τσιτιρίδη Γεώργιο, Αλεξανδρούπολης Ζαμπούκη Ιωάννη, Καβάλας Μουριάδη Θεόδωρο, Κομοτηνής Γκαράνη Ιωάννη, Μαρωνείας – Σαπών Χαριτόπουλο Κων/νο και Νέστου Μιχαηλίδη Σάββα, ζητάει να υπάρξει καλύτερη δυνατή οργάνωση και επίσπευση των διαδικασιών για την έγκαιρη τοποθέτηση των αυτόνομων μηχανισμών πρόσβασης των ΑμεΑ στην θάλασσα (μηχανισμοί seatrac) και του συνοδευτικού εξοπλισμού τους, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, όταν αυτό καταστεί επιτρεπτό και εφικτό.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:
«Προς: Δήμο Αβδήρων, Δήμαρχο κο Τσιτιρίδη Γεώργιο
Δήμο Αλεξανδρούπολης, Δήμαρχο κο Ζαμπούκη Ιωάννη
Δήμο Καβάλας, Δήμαρχο κο Μουριάδη Θεόδωρο
Δήμο Κομοτηνής, Δήμαρχο κο Γκαράνη Ιωάννη
Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, Δήμαρχο κο Χαριτόπουλο Κων/νο
Δήμο Νέστου, Δήμαρχο κο Μιχαηλίδη Σάββα
Κοιν : ΕΠΑΝΕΚ (Υπόψην Προισταμένης κας Αγγελικής Φέτση)
Ε.Σ.Α.με.Α
ΜΜΕ ΑΜΘ

Θέμα: Επίσπευση των διαδικασιών προετοιμασίας τοποθέτησης προσβάσιμων διατάξεων αυτόνομης πρόσβασης των ΑμεΑ στην θάλασσα.
Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ) που ιδρύθηκε το 2014 με έδρα την Κομοτηνή, είναι το δευτεροβάθμιο όργανο της εκπροσώπησης των ΑμεΑ, χρονίων πασχόντων και των οικογενειών τους, μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) και ενταγμένοι στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας με αριθμό 016224ΣΥΠ1201ΧΟ33Ν/154, καθώς επίσης και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με αριθμό 01624ΣΥΠ1201ΧΟ33Ν/1428.

Κυρίες και Κύριοι,
Απευθυνόμαστε σε εσάς για ένα θέμα που χρήζει της δικής σας παρέμβασης και πρωτοβουλίας προκειμένου να διευκολυνθούν στις παραλίες για το φετινό καλοκαίρι, τα άτομα με κινητικές αναπηρίες και άλλες χρόνιες παθήσεις της Περιφέρειας μας.

Με δεδομένο τον πρόσφατο εγκλεισμό μας λόγω Κορωναιού αλλά και την έντονη βελτίωση των καιρικών συνθηκών σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής μετεωρολογικής Υπηρεσίας, θα υπάρξει διάθεση το επόμενο χρονικό διάστημα για την έναρξη της θαλάσσιας κολύμβησης από τα μέλη μας δεδομένου ότι είναι ιδιαιτέρως ευεργετική για την ομαλή κινητική τους εξέλιξη και σωματική τους ευεξία, μιας και το προηγούμενο διάστημα δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες φυσικοθεραπείες τους λόγω των έκτακτων συνθηκών και προληπτικών μέτρων του covid 19.

Αιτούμαστε λοιπόν από εσάς να μεριμνήσετε προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή οργάνωση και επίσπευση των διαδικασιών για την έγκαιρη τοποθέτηση των αυτόνομων μηχανισμών πρόσβασης στην θάλασσα (μηχανισμοί seatrac) και του συνοδευτικού εξοπλισμού τους, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, όταν αυτό καταστεί επιτρεπτό και εφικτό.

Με Εκτίμηση,
Για το ΔΣ,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΜΑΡΑΓΔΟΣ ΚΡΕΜΥΔΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια