GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ Ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσείν Ριτβάν με τις απευθείας αναθέσεις των 55.800 ευρώ!

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ!!


ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ!!
Κυκλοφορεί παράνομα το αυτοκίνητο του Δήμου και για τις επαγγελματικές του δουλειές, τυγχάνει μιας ιδιότυπης «ασυλίας» από το Ελληνικό κράτος, ενώ «βάπτισε» τα ιστορικά «Πομακοχώρια»... «Τουρκοχώρια»!

Κυκλοφορεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ αφού με αυτό πηγαινοέρχεται και στο μεσιτικό του γραφείο επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη αριθ. 79Α, με θράσος τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους όταν χαρακτήρισαν τα «Πομακοχώρια»... «Πομακοχώρια», ενώ ο ίδιος τα χαρακτηρίζει στο fb «Τουρκοχώρια» και όπως αποκάλυψε και η εφημερίδα KONTRA έχει εξελιχθεί πλέον σε... 2ο Τσέπελη με απευθείας αναθέσεις και όχι μόνο στις δια περιφοράς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Μύκης.

Ο Δήμαρχος Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν τυγχάνει μιας ιδιότυπης πράγματι «ασυλίας» από το Ελληνικό Κράτος, από το οποίο πληρώνεται μάλιστα και ενώ η Ελληνική πολιτεία συνεχώς ενισχύει οικονομικά τον Δήμο του, αυτός βγάζει στο fb μηνύματα για το πόσο... υπερήφανος αισθάνεται που είναι Τούρκος και παράλληλα προκαλεί με το θράσος των απευθείας αναθέσεων και της ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ διαχείρισής του στο Δήμο όπου λειτουργεί με πλήρη ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

Το τελευταίο του ανδραγάθημα; Επισκέφθηκε τον Τούρκο Πρόξενο σε μια ακόμη ένδειξη πλήρους υποταγής και μάλιστα συνοδευόμενος από στελέχη του τουρκικού κόμματος DEB αλλά και της περιβόητης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης».


"Τουρκοχώρι" ο Εχίνος! Κατά τον Δήμαρχο Μύκης...


Με το αυτοκίνητο του Δήμου Μύκης και στην...επιχείρησή του στην Παναγή Τσαλδάρη.


Οι καραντίνες στον Εχίνο, στο Ζουμπούλι και στο Αρναούτ τελείωσαν, οι απευθείας αναθέσεις των 55.800 ευρώ και τα...γεύματα συνεχίζονται!

Ιδού και η φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε.
(σ.σ. Εδώ βλέπουμε τον ανθέλληνα δήμαρχο Μύκης Ριντβάν Ντελιχουσείν, με τον πρόεδρος της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και τον πρόεδρο του επίσης τουρκόφρονα Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Χουσείν Μπαλτατζή, που στις εκλογές της Ευρωβουλής, ήταν επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του DEB!!!

Επισκέψεις βουλευτών, ψευτομουφτήδων και άλλων στον Τούρκο πρόξενο
Αναλυτικότερα: Την δεύτερη μέρα του Μπαϊραμιού (25/5/2020) επισκέφτηκαν τον Τούρκο πρόξενο πλην των παραπάνω και οι εξής παράγοντες της μειονότητας.


-Δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ, βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ (ΠΑΣΟΚ) και ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ.


Ο επιχειρηματίας και μεγάλος υποστηρικτής του DEB Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ και η Τσιντέμ Ασάφογλου-πρόεδρος του DEB επισκέφτηκαν τον πρόξενο Μουράτ Ομέρογλου.


ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε μαζί με τους βουλευτές Χουσείν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ) και Μπουρχάν Μπαράν (ΠΑΣΟΚ), δεν αμέλησαν να επισκεφτούν το τουρκικό προξενείο…


Εδώ διακρίνουμε μεταξύ άλλων τους δημάρχους Οντέρ Μουμίν (Ιάσμου) και Ριντβάν Αμέτ


Εδώ βλέπουμε τον δήμαρχο Μύκης Ριντβάν Ντελιχουσείν, τον πρόεδρος της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου και τον πρόεδρο του επίσης τουρκόφρονα Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Χουσείν Μπαλτατζί.


Δεν υπάρχουν σχόλια