GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απολύμανση στο προπονητικό κέντρο, την Τρίτη (5/5) η επιστροφή στις προπονήσεις

Όλα τα απαραίτητα μέτρα παίρνουν στις τάξεις της Ξάνθης ενόψει και της επιστροφής στις προπονήσεις την Τρίτη (5/5) καθώς στο προπονητι...


Όλα τα απαραίτητα μέτρα παίρνουν στις τάξεις της Ξάνθης ενόψει και της επιστροφής στις προπονήσεις την Τρίτη (5/5) καθώς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό με Δελτίο Τύπου της η ακριτική ομάδα, η επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (5/5).

Παράλληλα οι Θρακιώτες ενημέρωσαν πως πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (4/5) απολύμανση σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης.


Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ξάνθη:
«Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα γήπεδα και τις προπονήσεις σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις κυβερνητικές εξαγγελίες είναι η Xanthi FC.

Το πρωινό της Δευτέρας (4/5) απολυμάνθηκαν όλοι οι εσωτερικοί χώροι του προπονητικού κέντρου της ομάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης, τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους του οποίου, ευχαριστεί θερμά ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ για την άμεση ανταπόκριση και την υλοποίηση του σχετικού αιτήματος.

Από την Τρίτη σε μικρά γκρουπ ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του θα γυμνάσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα γήπεδα, μετά από την μεγάλη περίοδο των ατομικών προπονήσεων της καραντίνας».


Δεν υπάρχουν σχόλια