GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στις 2 Ιουνίου η δίκη 4 αγροτών των Φερών για τη διαμαρτυρία του 2015 κατά του Π. Σγουρίδη

Αλεξανδρής, Δουνάκης, Τσίκος και Κανδύλης είναι οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη διαμαρτυρία κατά του Παναγιώτη Σγουρίδη, το 2015 στη...


Αλεξανδρής, Δουνάκης, Τσίκος και Κανδύλης είναι οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη διαμαρτυρία κατά του Παναγιώτη Σγουρίδη, το 2015 στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Συνέδριου Θράκων.

“Χιλιάδες ζώα θανατώθηκαν εκατοντάδες οικογένειες χάσανε τα κοπάδια και το εισόδημα τους ένα υπουργείο να αδιαφορεί , αποζημίωσης ελάχιστες και αυτές απλήρωτες , εισαγωγή εμβολίου από τους αγρότες κι κτηνοτρόφους ,μια κοινωνία ανάστατη και εντέλει φταίνε 4 άνθρωποι!” η ανάρτηση του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, ενώ ο πρόεδρος Κώστας Αλεξανδρής, αναφέρει αναλυτικά:

“Σήμερα το πρωί είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με έναν φίλο ο οποίος πέρα των άλλων μου λέει :

Αιντε καλώς την δεχθήκατε, λέω ποια ρε ;
Την κλήση στο δικαστικό Μέγαρο μου λέει ! Γιατί βρε του λέω τι κάναμε πάλι ;( σκέφτομαι από μέσα μου αυτοί είναι ικανοί να μας κατηγορήσουν γιατι φυλάμε τα σύνορα )για την υπόθεση με τον Σγουρίδη μου λέει είστε οι γνωστοί άγνωστοι κατηγορούμενοι !

Πάω στο σπίτι και μου δίνει η μάνα μου την κλήτευση και βλέπω 2 Ιουνίου (ωχ πάλι μέσα στην δουλειά μας βάλανε, ) από την μια γελάω με αυτά που διαβάζω από την άλλη γυρίζω τον χρόνο και θυμάμαι τα γεγονότα και αναρωτιέμαι και αγανακτώ γιατί θυμάμαι πως μας ξεφτίλισαν με την στάση και συμπεριφορά τους , θυμάμαι την κοροϊδία με τα εμβόλια για την ζωονόσο , θυμάμαι το περιβόητο δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα εμβόλια γιατί είμαστε υπό capital control, και τον τότε υποδιοικητή της Πειραιως να μου λέει κύριε Αλεξανδρη σας κοροϊδεύουν ,τα υπουργεία δεν έχουν capital control θυμάμαι την κυρία που κάθε ώρα συνομιλούσαμε στην Αφρική για τα εμβόλια ,θυμάμαι τον τρόπο που μαζέψαμε τα χρήματα ,θυμάμαι που αναγκαστήκαμε να πάμε στην Βουλγαρία να ανοίξουμε λογαριασμό για να καταθέσουμε τα χρήματα για τα εμβόλια θυμάμαι πως ακόμη και σήμερα τα εμβόλια αυτά είναι απλήρωτα από το ελληνικό κράτος .

θυμάμαι ότι αναγκαστήκαμε να κατέβουμε στην Αθήνα για να κάνουμε τον εκτελωνισμό των εμβολίων και αυτά τα πληρώσαμε μόνοι μας από την τσέπη μας .

θυμάμαι και εξοργίζομαι γιατί αν δεν ήταν κάποιοι Μαλακες να τρέξουν και να επιμένουν θα είχε χαθεί όλο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας γιατί η οζώδες δερματίτιδα ήταν μια καινούργια ζωονοσος οχι μόνο για την χώρα μας αλλά και για την ΕΕ εξαιτίας της οποία θανατώθηκαν χιλιάδες Ζώα της περιοχής .

Και αντί να πάνε οι ηθικοί αυτουργοί και όλοι αυτοί του συναφιού τους κατηγορούμενοι θα ξανά βαδίσουμε εμείς προς την δικαστική αίθουσα .

Προσωπικά νιώθω και περήφανος και δικαιωμένος άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται !”


Δεν υπάρχουν σχόλια