GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και επίσημα στην Β’ Εθνική ως πρωταθλητής ο Λεύκιππος Ξάνθης! -Οι 10 ομάδες που ανέβηκαν στη Β΄ Κατηγορία!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαί...


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες τα μέλη Γιώργος Βασιλακόπουλος, Πρόεδρος, Αριστείδης Γολέμης, Β’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ταμίας, Κώστας Παρίσης, μέλος και απών Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Γεν. Γραμματέας.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Επιτροπή εισηγείται οι πέντε (5) πρώτοι του 3ου και 4ου Ομίλου: ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΜΕΝΤ, ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ αντίστοιχα ανέρχονται στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Έτσι η Επιτροπή ανέβασε ακόμη περισσότερες ομάδες δίνοντας την δυνατότητα και στον 5ο της βαθμολογίας Ίκαρο να πάρει την άνοδο, με τον Λεύκιππο πλέον και επίσημα να πανηγυρίζει την άνοδο του στην Β’ Εθνική ως πρωταθλητής!

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Αναλυτικά οι 10 ομάδες που ανεβαίνουν στη Β΄ Εθνική:
  1. ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
  2. ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
  3. ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
  4. ΜΕΝΤ
  5. ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
  6. ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  7. ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
  8. ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  9. ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
  10. ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο μία ομάδα από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα ανέβει στην Γ’ Εθνική Ανδρών και την Α2 Γυναικών και ενώ για τις γυναίκες τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, στους άνδρες μένει στην διοργανώτρια να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα γίνει η άνοδος από την στιγμή που είχαμε δύο ομίλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια